Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24100
Players nickname
Jacob_Malchiny
Suspect ID
18444
Date of violation
Aug 22, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/M18dXbUCkig

Jacob Malchiny

Player
Player
Ovako, otiso sam sa najdobrijem namerom da roleplay-am, nakon toga gospodin ID 18444 je krenuo da puca bez ikakvog zahteva ili brojanja... Nakon toga sam se vratio da popricam sa njim da pitam o cemu se radi a on je odgovorio sa hapsenjem bez ikakvog razloga.... Poceo i da me vredja i mi je napisao kazne u iznosu od 500.000$. Molim da se organizacija SAHP kazni ili gospodin ID 18444 da se otstrani sa ovog projekta, jer kvari izgled i ocigledno nema pojma u vezi Roleplay-a. Lepo se vidi kako sam lepo pitao da izadjem jer sam usao unutra jer se nije ucitalo ali gospodin ID 18444 je krenuo da vredja i da puca..
POV od kazni
+ POV od hapsenja bez razloga
POV od pucanja bez brojanja ili zahteva

Joe Ninthstreet

Player
Player
Ovako, otiso sam sa najdobrijem namerom da roleplay-am, nakon toga gospodin ID 18444 je krenuo da puca bez ikakvog zahteva ili brojanja... Nakon toga sam se vratio da popricam sa njim da pitam o cemu se radi a on je odgovorio sa hapsenjem bez ikakvog razloga.... Poceo i da me vredja i mi je napisao kazne u iznosu od 500.000$. Molim da se organizacija SAHP kazni ili gospodin ID 18444 da se otstrani sa ovog projekta, jer kvari izgled i ocigledno nema pojma u vezi Roleplay-a. Lepo se vidi kako sam lepo pitao da izadjem jer sam usao unutra jer se nije ucitalo ali gospodin ID 18444 je krenuo da vredja i da puca..
POV od kazni
+ POV od hapsenja bez razloga
POV od pucanja bez brojanja ili zahteva
Nije cela situacija hvala lepo ♥

Miha Filds

Player
Player
Druze pisanje kazne je ic stvar i moze ti napisati kaznu za to , a vidi se da baitujes i da ti je jako dosadno u zivotu

Jacob Malchiny

Player
Player
Druze pisanje kazne je ic stvar i moze ti napisati kaznu za to , a vidi se da baitujes i da ti je jako dosadno u zivotu
Neka odluci curator i administracija, jer ima on lep PDF file sa kaznama koje treba izda, a on je izdao na svoju ruku <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom