By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije pocetak situacije evo ti pocetak i tebi i adminimaSve se vidi u POVu.
Katastrofa ovo je vec 5 put da se ovako ponasa a sada je konacno i uhvacen u delu.
Trazim najjstorziju kaznu u sto brzem mogucem roku!
Stop unistavanju RPa u gradu vise.
i zaboravio sam reci da si radio mg citao si ooc chat, tako da ti je ovo self report a ja sam svoju kaznu vec dobionije pocetak situacije evo ti pocetak i tebi i adminima
ja cu da radim sta ja ocu a ti decko se ne kurci a za pov te nisam vredjao ooc jasno se cuje da kazem evo i tebi i tvojim musterijama ne vidim kakvo je to ooc vredjanje lol. ja sam kaznu dobio a red je da i ti svoju dobijesTreba da te bute sramota druze sta radis i cime se bavis i hvala ti za ovaj deo POVa.
Ceo dan te tripimo svi smucio si nam se prestani da se glupiras i odrasti malo.
eto pa ti si primer jednog lazova, sto laze da sam ti psovo sve mrtvo i zivo looolBrate moj vredjao si sve zivo i mrtvo kao sto se vidi a ja imam takodje POV koji si ti objavio nego sam iskeao najjbitinije u slucaju da obrises ja cu polsati ceo POV gde si najjstrasnije vredjao
Ja sam pokusao da RPujem malo al neko kao ti ne shvata to i jako je toxican.
Takodje se vidi iz 200 aplikacija koje si poslao za admistriatora da navodis da mrzis toxicne ljude i lazove,ja bi se na tvom mestu zapitao.
pitanje je da li ti fino cujes jer sam rekao jedi govna retarde mrtvi, niti sam ti ikog vredjao ooc nego sam tebe vredjao matori ahahah no si ti glupan i ne znas pravila haj sad tisinaJa se nadam da ti imas usi i da cujes sta pricas na POVu
eo crvenim se sve mnogo si mi lud aj decko pedala idi tamo se kurci nekom drugomDa da vazi brate bolje se malo smiri sa tim stavom neces nigde dogurati sram te bilo i stid.