Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11658
Players nickname
Michael Zampa
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Aug 17, 2023
Time
00:00
Proofs
www.youtubr.com

Michael Zappa | 11658

Player
Player
Pozdrav svima desila se jedna nezgoda zbog koje sam perma banovan, moj brat je takodjer dobio perma ban i ne znam iz koga razloga ste njemu odbili jer ni jedan ni drugi tada nismo znali sta radimo, moj ban je dobiven zbog kacenja id 295 koji je okacio 13852 tj mog brata. Zelim da budem iskren sta se tocno tocno dogodilo dakle prije nesto vise od godinu dana ja i moj brat smo igrali svako na svojem racunu i nismo toliko znali pravila. Tada smo bili u familiji pod nazivom Simson Family i bili smo tamo zajedno nakon svega on je na svojem racunu odlucio otici a meni se nije svidjelo to jer sam volio da budemo zajedno te sam iz bjesa otisao na njegov account i pokrao par stvari, i za to je bio dobio ban nakon toga curator projekta Mazhor je njegov unban appeal odobrio i pruzio mu sansu i od tada nikad vise nisam igrao na njegovom account-u. Nakon godinu i nesto dana pojavljuje se adonis zabata koji je iz ljutnje jer mu je moj brat id 13852 pokusao srediti ban za bag abuse, kaci mog brata jer je na zalbio pogresno shvatio dio na kojem je adonis krivo shvatio da smo mi dijelili taj racun iako nismo. Od toga dana je proslo dosta nismo toliko krsili pravila i mislim da idijevi koji su usli u igricu 2mjeseca nakon opena servera zasluzili drugu sansu zbog ovakve situacije. Molio bih da ovu zalbu razmotrite jer se na greskama uci pogotovo ja dijete koje sam danas napunio 15 godina ne zelim prestati igrati na projetku jer stvarno mislim da je dobar. Hvala svima koji procitaju i srecan rad.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, ne vidim nikakvu povezanost izmedju vas i navedenih naloga. ID 11658 je sheran tako da odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom