Poštovana Administracijo, obraćam vam se ponovo povodom moje blacliste admina. Molio bih vas da pre nego što donesete odluku dobro razmotrite ovo zato što mi je ovo velika želja i mislim da mogu doprineti admin timu i steći vaše poverenje. Naime kao što možete da vidite u priloženom dokazu CA Abraham mi je odgovorio kako sam blacklistan iz administracije sa razlogom deljenja admin panela. Ne znam tačan datum blackliste, kao i kako je ovo uopšte moguće kada nikada nisam bio administrator. Od mog prvog prijavljivanja za admina sam blacklistan kao što mi je rekao CA Abraham. To bi bilo to od mene, zaista ne znam gde sam pogrešio i kako je ovo uopšte moguće te vas molim da dobro razmotrite ovo. U koliko sam stvarno načinio ovu grešku, a zaista smatram da nisam, želeo bih znati da li bi mogao dobiti šansu postati administrator na svome twink nalogu pošto sam video da su neki ljudi dobijali tu šansu dok su na mainu čak i perma banovani. Naravno nemam ništa protiv toga i potpuno mi je jasno da ste želeli da im pružite drugu šansu, te vas molim da to isto učinite i za mene zato što zaista mislim da bi bio efikasan admin koji bi doprineo vašem timu kao i ovome projektu. Hvala vam unapred!