rekao sam fibovcuu da idem na ooc event tj sferu i nije me pustio a nisam imao zivaca, (imam velikih ooc problema, imam visok tlak i jako mi je lose zbog ovakvih) i da se zezam sa njim te je trimovao pov gdje ja kazem idem na ooc event i on me kulira sacu ja stavit svoj di se vidi sve na kraju jesam napravio cl jer sam morao jer pola policije je jako nedokazano tj samo skupljaju hapsenja za rank up sto vise nije rp, policija vise nije org koja ce zaustavit i provjerit upozotiti napisati kazne i sl. Policija je postala org samo da skupljaju hapsenja za rank up sta je jako jadno i mizarno sto nema nigdje i htio bih da ovo resite ozbiljno. Sve drzavne org su prestale da rpaju na nacin sigurnosti gradjana nego samo za pare i hapsenja i rank up pa se sa time hvali na discordu, fam chatu i sve. Pogotovo sam znao vidjati par puta mn uhapse, neke moje frendove i hvale se uhapsili smo forum warriora, "one bolesnike iz fullproteama" nema cime nas ne vrijedjaju jako jadno. Jako mi je zao sto sam ovo uradio i nikad nebi vise radio CL jer i sam mislim da je to bitno pravilo ali zbog ovakvih nedokazanih i maloumnih ljudi nemogu nista drugo... Molim vas bar ovaj put da se malo sazalite i ovaj dio sto sam rekao rijesite sa drzavnim org jer nije vise zabavno RPanje gdje je kriminal-drzava, takodje ujutro sam sa svojom familijom posteno naso taoce i odradio talacku za koju cu reci da je prosla, da skratim to bata iz fiba je pucao u nesto eksplozivno te eksplodirao 1 nas auto i 2 se dimio jako mi je malo falilo da krenem psovat i rageat ali sam se suzdrzao. Nevolim nikoga kacit i svima dajem drugu sansu al ovo je vec preslo svaku mjeru.
-----NEZELIM DA IKO NASTRADA ZBOG OVOGA OVO JE SAMO DA VIDITE STO ONI RADE(PRIMJER) I KOLKO JE JADNO I MIZARNO SAMO ZBOG HAPSENJA I HVALISANJA, BEZ UVREDE ALI LOPAC NEZASLUZUJE FIB JER KOLKO VIDIM BEZ UVREDE ZNACI NIJE SPOSOBAN DA VODI ORG-------
nezelim kacit niti se zaliti ali ovo je samo da vidite sta rade te zelim da se to rijesi jer nije ni zabavno ni fora... rpati i komunicirati medjusobno
-pov gdje mi eksplodira auto usred talacke situacije (cist failrp za fib al ja debil necu kacit sazalim se svaki put, ovo je samo mali isjecak): nmg naci video ako nadjem stavicu ga ali slobodno potrazite od njih jer koliko ja znam po RPU svaki policajac treba imati upaljenu kamericu zbog rp razloga (1. primjerdokazati advokatu da je kriv)
-pov koji je inace fibovac trimovao u kojemu sam reko da idem ooc event te me kulirao i jos me htio hapsit u green zoni:
znam da svi rade greske ali ovo je vec previse
TRAZIO BIH OD KURATORA SAMO DA SKRENU PAZNJU NA ORG FIB ZBOG NEPOZNAVANJA OSNOVNIH RP PRAVILA TE AKO JE MOGUCE DA MI SE SKINE ZA CL JER JE JAKO TUZNO...
-----------------------------NEZELIM NIKAKVE KOMENTARE, OFFTOPIC KAZNITE ADMINI JER JA NECU NI NA JEDAN ODGOVORIT JER SRAMOTITE SAMI SEBE--------------
-----NEZELIM DA IKO NASTRADA ZBOG OVOGA OVO JE SAMO DA VIDITE STO ONI RADE(PRIMJER) I KOLKO JE JADNO I MIZARNO SAMO ZBOG HAPSENJA I HVALISANJA, BEZ UVREDE ALI LOPAC NEZASLUZUJE FIB JER KOLKO VIDIM BEZ UVREDE ZNACI NIJE SPOSOBAN DA VODI ORG-------
nezelim kacit niti se zaliti ali ovo je samo da vidite sta rade te zelim da se to rijesi jer nije ni zabavno ni fora... rpati i komunicirati medjusobno
-pov gdje mi eksplodira auto usred talacke situacije (cist failrp za fib al ja debil necu kacit sazalim se svaki put, ovo je samo mali isjecak): nmg naci video ako nadjem stavicu ga ali slobodno potrazite od njih jer koliko ja znam po RPU svaki policajac treba imati upaljenu kamericu zbog rp razloga (1. primjerdokazati advokatu da je kriv)
-pov koji je inace fibovac trimovao u kojemu sam reko da idem ooc event te me kulirao i jos me htio hapsit u green zoni:
TRAZIO BIH OD KURATORA SAMO DA SKRENU PAZNJU NA ORG FIB ZBOG NEPOZNAVANJA OSNOVNIH RP PRAVILA TE AKO JE MOGUCE DA MI SE SKINE ZA CL JER JE JAKO TUZNO...
-----------------------------NEZELIM NIKAKVE KOMENTARE, OFFTOPIC KAZNITE ADMINI JER JA NECU NI NA JEDAN ODGOVORIT JER SRAMOTITE SAMI SEBE--------------