Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Suspect ID
11021
Date of violation
Aug 23, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Ivica Monte

Player
Player
Igraca koliko se vidi na zalba konkretno potencira 3 vrsti chitova ujedno radi i spreading cheats. Osim to sto se pravi pametan po server i po forum on je bio ban 7 mjeseca za cheat.
Link zalbe gde spread-a chitova:
Pending review - PC check I 14017
Takodje ingame iznosi u Non-RP vrska cheat.

Ovo je zalba gde ovi igraca je dobio sansa ponovo igrati i se druziti.

Logicno njegova povezanost sa chitova i njegovo poznavanje ne treba iznositi ovako javno i da spominje konkretne imena na vrsti ili softveri za izmama ili cheat.

Vezano za zalba mogao je napisiti "G.P 4.1" ili "Cheat" bez duga prica. Nego ne, on tacno zna koji chit koristi i verovatno tacno je napisao.
Jos na to su nadovezali debata gde se izmedju konsultiraju koja vrsta na chit je koristio. Klasican spreading cheats na forum zalba.

POV sa zalbu za svaki slucaj da ne bude povucena ili obrisana:

EDIT:
+ info
tRT63Qr.jpg

Ovo je slika sc sa GrandRP forum DM gde mi je napisao da je koristio cheat za koji je bio ban.

Danas sam dobio novi dokaza uz njegova pomoc da chit koji spominje ima u svoj kompjuter i to se moze videti na POV:
Njegov POV sa zalbe
Da se jos lepse vidi dodacu jos jednu sliku sa njegov Download folder:
LZbSrG7.jpg
Software ili skripta ili menu koje spominje se lepo vidi da ga spustio na 17.8.2023 18:47
Dodatno na ovo primetio sam da ima AutoKey... 8.1.2023 18:32
Ispod BitTorrent skripta ili cheat ne moze se videti samo mozemo pretpostaviti po veliko slovo A i po veliko slovo C mislim da se moze pretpostaviti.

Dokaz 1. Spominje 3 imena na chitova u zalba,
Dokaz 2. Pise mi DM sta je koristio,
Dokaz 3. Na zalba koju je okacio dok je pretrazivao sve to se je potvrdilo da ima ilegalne stravi u svoj kompjuter.

Last edited:

Igor Furlan

Player
Player
HAHAHAHA SMJEŠAN SI DEČKO ti i johnny mi želite namestit ban nije nikakav spreding cheat nego sam reporto lika koji je cheatovo a lik je več banan za to tako da ono koristio je cheatove

Ivica Monte

Player
Player
HAHAHAHA SMJEŠAN SI DEČKO ti i johnny mi želite namestit ban nije nikakav spreding cheat nego sam reporto lika koji je cheatovo a lik je več banan za to tako da ono koristio je cheatove
Jel sam ti ja napisao u zalba vrste chitova?
Nisam!
Jel sam ti ja ingame napisao u non-rp vrsta chita?
Nisam!

Mogao si lepo da napises "Cheat | X4xxx" ili "G.P. 4.1" i bez mnogo komentara.

BTW zaboravio sam ti si pametan i imas iskustvo sa chitova pa znas da prepoznas koji igraca kakav chit koristi i to sve javno da napises.

Tuzno

Forum vvarrior

Player
Player
Jel sam ti ja napisao u zalba vrste chitova?
Nisam!
Jel sam ti ja ingame napisao u non-rp vrsta chita?
Nisam!

Mogao si lepo da napises "Cheat | X4xxx" ili "G.P. 4.1" i bez mnogo komentara.

BTW zaboravio sam ti si pametan i imas iskustvo sa chitova pa znas da prepoznas koji igraca kakav chit koristi i to sve javno da napises.

Tuzno
a šta ti imas jako puno iskustva sa chitovima pa oces kaznit covjeka koji je tuzio lika koji ima cheatove pa si tužan sto tie drug dobio ban?

Sinner KS

Player
Player
Neće ti pomoć što spamuješ tačku da bi žalba bila na vrhu,pa da ti brže pregledaju.
Svakako kaznite nas sve za offtop, ak otreba i mene, ali morao sam da komentarišem ovo.

Igor Furlan

Player
Player
Igraca koliko se vidi na zalba konkretno potencira 3 vrsti chitova ujedno radi i spreading cheats. Osim to sto se pravi pametan po server i po forum on je bio ban 7 mjeseca za cheat.
Link zalbe gde spread-a chitova:
Pending review - PC check I 14017
Takodje ingame iznosi u Non-RP vrska cheat.

Ovo je zalba gde ovi igraca je dobio sansa ponovo igrati i se druziti.

Logicno njegova povezanost sa chitova i njegovo poznavanje ne treba iznositi ovako javno i da spominje konkretne imena na vrsti ili softveri za izmama ili cheat.

Vezano za zalba mogao je napisiti "G.P 4.1" ili "Cheat" bez duga prica. Nego ne, on tacno zna koji chit koristi i verovatno tacno je napisao.
Jos na to su nadovezali debata gde se izmedju konsultiraju koja vrsta na chit je koristio. Klasican spreading cheats na forum zalba.

POV sa zalbu za svaki slucaj da ne bude povucena ili obrisana:
Da jer inače ljudi ne znaju šta je "Aimbot" svi su dobro upučeni sa tom riječi to je kao prvo kao drugo ja nisam promovirao nigdje nekakav softver za čitovanje nit na grand rp serveru nit u igrici tako da ovo namještavanje Black liste ti neče uspijet ja bi volio da postoji kazna za to ali ne postoji

Igor Furlan

Player
Player
tRT63Qr.jpg

Evo jos jedan dokaz...
Nek resi administracija ovo
Ovo što postavljaš iz DM ti ne vrijedi ništa sjeti se dobro da su ti admini rekli da se to ništa ne računa zato što dokaz taj može bit editovan ili photoshopiran kako bi mi trebali znat da nisi lažirao to??

Status
Not open for further replies.
Top Bottom