Igraca koliko se vidi na zalba konkretno potencira 3 vrsti chitova ujedno radi i spreading cheats. Osim to sto se pravi pametan po server i po forum on je bio ban 7 mjeseca za cheat.
Link zalbe gde spread-a chitova:
Pending review - PC check I 14017
Takodje ingame iznosi u Non-RP vrska cheat.
Ovo je zalba gde ovi igraca je dobio sansa ponovo igrati i se druziti.
Logicno njegova povezanost sa chitova i njegovo poznavanje ne treba iznositi ovako javno i da spominje konkretne imena na vrsti ili softveri za izmama ili cheat.
Vezano za zalba mogao je napisiti "G.P 4.1" ili "Cheat" bez duga prica. Nego ne, on tacno zna koji chit koristi i verovatno tacno je napisao.
Jos na to su nadovezali debata gde se izmedju konsultiraju koja vrsta na chit je koristio. Klasican spreading cheats na forum zalba.
POV sa zalbu za svaki slucaj da ne bude povucena ili obrisana:
EDIT:
+ info
Ovo je slika sc sa GrandRP forum DM gde mi je napisao da je koristio cheat za koji je bio ban.
Danas sam dobio novi dokaza uz njegova pomoc da chit koji spominje ima u svoj kompjuter i to se moze videti na POV:
Njegov POV sa zalbe
Da se jos lepse vidi dodacu jos jednu sliku sa njegov Download folder:
Software ili skripta ili menu koje spominje se lepo vidi da ga spustio na 17.8.2023 18:47
Dodatno na ovo primetio sam da ima AutoKey... 8.1.2023 18:32
Ispod BitTorrent skripta ili cheat ne moze se videti samo mozemo pretpostaviti po veliko slovo A i po veliko slovo C mislim da se moze pretpostaviti.
Dokaz 1. Spominje 3 imena na chitova u zalba,
Dokaz 2. Pise mi DM sta je koristio,
Dokaz 3. Na zalba koju je okacio dok je pretrazivao sve to se je potvrdilo da ima ilegalne stravi u svoj kompjuter.
Link zalbe gde spread-a chitova:
Pending review - PC check I 14017
Takodje ingame iznosi u Non-RP vrska cheat.
Ovo je zalba gde ovi igraca je dobio sansa ponovo igrati i se druziti.
Approved - Unban appeal I 11021
I got banned for cheating, but 60 days period passed long ago, but i still cannot play My social club: igorfurlanr
gta5grand.com
Logicno njegova povezanost sa chitova i njegovo poznavanje ne treba iznositi ovako javno i da spominje konkretne imena na vrsti ili softveri za izmama ili cheat.
Vezano za zalba mogao je napisiti "G.P 4.1" ili "Cheat" bez duga prica. Nego ne, on tacno zna koji chit koristi i verovatno tacno je napisao.
Jos na to su nadovezali debata gde se izmedju konsultiraju koja vrsta na chit je koristio. Klasican spreading cheats na forum zalba.
POV sa zalbu za svaki slucaj da ne bude povucena ili obrisana:
EDIT:
+ info
Ovo je slika sc sa GrandRP forum DM gde mi je napisao da je koristio cheat za koji je bio ban.
Danas sam dobio novi dokaza uz njegova pomoc da chit koji spominje ima u svoj kompjuter i to se moze videti na POV:
Da se jos lepse vidi dodacu jos jednu sliku sa njegov Download folder:
Dodatno na ovo primetio sam da ima AutoKey... 8.1.2023 18:32
Ispod BitTorrent skripta ili cheat ne moze se videti samo mozemo pretpostaviti po veliko slovo A i po veliko slovo C mislim da se moze pretpostaviti.
Dokaz 1. Spominje 3 imena na chitova u zalba,
Dokaz 2. Pise mi DM sta je koristio,
Dokaz 3. Na zalba koju je okacio dok je pretrazivao sve to se je potvrdilo da ima ilegalne stravi u svoj kompjuter.
Last edited: