Postovanje, okacio sam zalbu na clanove FIB-a zbog nedolicnog i bezobraznog ponasanja. Pre svega policajac je trazio pasos i ja sam ga pitao zasto i krenuo da mu pokazujem a on je istog trenutka odbio pasos i vezao me (vezivanje od napred i odbijanje pasosa u isto vreme). Ovu stvar je ponovio 2 puta. Ako mi je trazio pasos zasto odbija isti ili jos bolje pitanje zasto mi ne da vremena da mu pokazem. Mislim da je ovo ogromna greska i ogroman Fail. Admin je rekao da je to IC problem i sa tim se ne slazem. Fibovac je prekrsio tu i PG i Feil RP. Zamolio bih da se moja zalba ponovo pregleda i da se kazni organizacija i da se skrene paznja adminu da stavri sagleda realno.
U ovoj situaciji je fib istu gresku napravio i dobio warn na organizaciju.
Approved - Odluka Administratora I Tenk Fedorov
Nisam ocekivao da ce doci do ovoga, ali stvarno smatram da je admin pogresio. Nisam neko ko se zali na rad administracije, posto sam i sam neko ko je bio clan iste i imam ogromno postovanje prema svim clanovima administracije, samo kad smatram je nesto greska i da prkosi mom racionalnom i realnom misljenju jednostavno zelim da se to ispravi. Hvala Vam prijatno vece.
Evo i POV sa adminom sa kojim sam pricao pre nego sto sam okacio gde on kaze da fib ne sme da odbije pasos i odmah vezuje.
U ovoj situaciji je fib istu gresku napravio i dobio warn na organizaciju.
Approved - Odluka Administratora I Tenk Fedorov
Nisam ocekivao da ce doci do ovoga, ali stvarno smatram da je admin pogresio. Nisam neko ko se zali na rad administracije, posto sam i sam neko ko je bio clan iste i imam ogromno postovanje prema svim clanovima administracije, samo kad smatram je nesto greska i da prkosi mom racionalnom i realnom misljenju jednostavno zelim da se to ispravi. Hvala Vam prijatno vece.
Evo i POV sa adminom sa kojim sam pricao pre nego sto sam okacio gde on kaze da fib ne sme da odbije pasos i odmah vezuje.
Last edited: