Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37168
Players nickname
Beli Salvatore
Administrators nickname
Stefan Micevic
Date
Aug 23, 2023
Time
23.30
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/465162/

Beli Salvatore

Player
Player
Postovanje, okacio sam zalbu na clanove FIB-a zbog nedolicnog i bezobraznog ponasanja. Pre svega policajac je trazio pasos i ja sam ga pitao zasto i krenuo da mu pokazujem a on je istog trenutka odbio pasos i vezao me (vezivanje od napred i odbijanje pasosa u isto vreme). Ovu stvar je ponovio 2 puta. Ako mi je trazio pasos zasto odbija isti ili jos bolje pitanje zasto mi ne da vremena da mu pokazem. Mislim da je ovo ogromna greska i ogroman Fail. Admin je rekao da je to IC problem i sa tim se ne slazem. Fibovac je prekrsio tu i PG i Feil RP. Zamolio bih da se moja zalba ponovo pregleda i da se kazni organizacija i da se skrene paznja adminu da stavri sagleda realno.

U ovoj situaciji je fib istu gresku napravio i dobio warn na organizaciju.

Approved - Odluka Administratora I Tenk Fedorov

Nisam ocekivao da ce doci do ovoga, ali stvarno smatram da je admin pogresio. Nisam neko ko se zali na rad administracije, posto sam i sam neko ko je bio clan iste i imam ogromno postovanje prema svim clanovima administracije, samo kad smatram je nesto greska i da prkosi mom racionalnom i realnom misljenju jednostavno zelim da se to ispravi. Hvala Vam prijatno vece.

Evo i POV sa adminom sa kojim sam pricao pre nego sto sam okacio gde on kaze da fib ne sme da odbije pasos i odmah vezuje.

Last edited:

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, vidi se nesporazum u komunikaciji tako da je ovo vise IC problem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom