Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Administrators nickname
For Abraham or Mujo
Date
Aug 24, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Ivkezz Morezz

Player
Player
Postovanje,
Problem je mnogo veci nego sto sam mislio.

Postavio sam zalba gde me vredjao igraca, zalba je odbila Minolina uz dobar razlog i ja to iskreno cenim i postujem.

Nas forum nudi samo 2 opcije za block od koje jedna je Leave conversation i kad kliknem opet moze da pise. Druga opcija je na njegov profil Ignore sa koju opet moze da pise samo to izlazi kao rezev teks. Ja stvarno koristim Grand forum vec dugo samo ne vidim opcija block.

Okacio sam nova zalba uz dobar razlog koja jos nije proverena
Gde ovi igraca pise vezano za nekakve chitova i nakon toga vec opet mi je poslao poruku u DM na Grandov sajt.

On je bio banovan i uz vasa dobra volja je dobio ponovo sansa igrati sto je normalno, uz razlog da ne krsi vise pravila.

Da ne bude da lazem i te stvare ja sam snimio celu conversation sa Screen recorder sa mobilnog telefona uredno sa refresh.
Stvare koje pise tu nisu normalne i stvarno mi je zao za to.

Ja imam 30 godina, sa 1vog April-a 2022 godina sam krenuo igrati na ovi predivan proekt, do danas i danas sam imao nekoliko minimalne kazne mislim da su odprilike 9 od koje 2 puta warn i 1 put ban 7 dana, ostale kazne su demorgan za 2 puta PG 2 puta FearRP i 2 puta anti-afk. Skoro pa so svi igraca sam dobar, takodje sa administracija. Nepoznajem drugog RP projekt i nisam bio na nijedan drugi do sad. Kad sam krenuo igrati nisam znao ni pravila. Uz zabava druzenje sam naucio sve vezano za ovog proekta.

01-Apr-2022 do danas prvi put imam ozbiljan problem sa igraca igor furlan 11021.

On ima previse forum naloga: Igor Furlan, Mohammad CC, Forum vvarrior i harimiller

Uz razlog sto vi ste mu dali posteno unban mislim da vi ovo mozete resiti.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom