Samo pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Aham, recimo da ti vjerujemo.Sherao sam screen na discordu u medjuvremeno dok sam se pucao mi pao net na sekundu i vratio se odma pa zato se ovo desilo evo i pov
gde pise da je zabranjeno?Aham, recimo da ti vjerujemo.
Sad cu i ja tako po eventima, share screen na discordu, stavit cu 2-3 torrenta da skida i ostavit cu da mi skida novi update od Call of Dutya, pa cu rec jbg zato se ovo desilo.
Potvrdio si upravo da "abuse"-as to. GG.Tefo nek odluci, zna i on o cemu se radi.gde pise da je zabranjeno?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAPotvrdio si upravo da "abuse"-as to. GG.Tefo nek odluci, zna i on o cemu se radi.
Pozdravite mi Tea i recite da ne moli toliko ispred arene da udjemo ja i Jovan kod vas u familiju koja ce da se raspadne u roku od 2 nedelje.Potvrdio si upravo da "abuse"-as to. GG.Tefo nek odluci, zna i on o cemu se radi.
I opet ces pasti i opet tebi ni to nemoze pomoc jbgAham, recimo da ti vjerujemo.
Sad cu i ja tako po eventima, share screen na discordu, stavit cu 2-3 torrenta da skida i ostavit cu da mi skida novi update od Call of Dutya, pa cu rec jbg zato se ovo desilo.
auuu kako sam te oproSherao sam screen na discordu u medjuvremeno dok sam se pucao mi pao net na sekundu i vratio se odma pa zato se ovo desilo evo i pov
kako sam ti opro keraauuu kako sam te opro
jel uvek ovako rageas kad te ubijem ili ?kako sam ti opro k...
iskuliram kad mi tvoja .... popusi kuracjel uvek ovako rageas kad te ubijem ili ?
neka administracija kazni ovoiskuliram kad mi tvoja keva popusi kurac