Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MASS RULE BREAK I Pordica FullProTeam

Status
Not open for further replies.
Your ID
44101
Players nickname
Roko Mosby
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 25, 2023
Time of violation
1:03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=PPafSPD8kxM

Roko Baric

Player
Player
Sve se vidi u pov. Ubili su nas sve prije biza u Green zoni. Molim vas da se ovo što prije riješi.
ID 30021 EarRape.
ID 43131 Ubijanje pred biz i ubijanje u Green zoni.
ID 23077 Pije sok sa puskom u ruci.
Molim administraciju da svaki off topic bude kažnjen. Administratori će sve odlučiti.

Last edited:

Filip Mino

Player
Player
Stvarno ovo sto rade fullproteam nije na mesto.Ubijaju pre biza vec drugi put danas i stvarno nema smisla ako cela familije ne bude kaznjena i da ne dobiju kick is drzavnih

Luka Cash

FULLPROTEAM ON TOP
Leader of unofficial org
Sve se vidi u pov. Ubili su nas sve prije biza u Green zoni. Molim vas da se ovo što prije riješi.
Tacno tako lik je dosao i ubio vas lik je iz moje familije ali ja nisam tu nista kriv decko je kaznjen za to i posle kada je dobio jail napustio fam ja skroz sta je decko uradio. DECKO JE DOBIO 6.15

Roko Baric

Player
Player
Dozvoljen redux, amd sajt dozvoljen. Poslije u club chat pisite "Full Pro Team On Top".

Roko Baric

Player
Player
Molim administraciju da svaki off topic bude kažnjen. Administratori će sve odlučiti.

Grizz80

Player
Player
Na oba snimka se cuje kako se psuje administracija i bog. Ovakvo ponasanje je mnogo gore nego 6.15!

rogan1312

Player
Player
Tacno tako lik je dosao i ubio vas lik je iz moje familije ali ja nisam tu nista kriv decko je kaznjen za to i posle kada je dobio jail napustio fam ja skroz sta je decko uradio. DECKO JE DOBIO 6.15
nije vam prvi put znamo dobro sta radite a ja cu da se potrudim da svaki tvoj covek i fema dobije kick iz drzavne org

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 43131 je vec kaznjen zaovu situaciju
  • ID 30021 ce dobiti kaznu za EarRape
  • ID 31939 ce dobiti kaznu za MG
  • ID 31680 ce dobiti kaznu za MG
  • ID 31890 ce dobiti kaznu za MG
  • ID 44101 ce dobiti kaznu za MG

Status
Not open for further replies.