Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1030
Players nickname
Orandz Draco
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 9, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/AeIWkbo

Orandz Murda

Player
Player
Postovana administracijo, dobio sam ban pre nesto vise od 4 meseca za G.P 6.23 + G.P 1.7. Igram dugo na ovom projektu i upoznao sam dosta ljudi, dosta sam aktivan igrac i zeleo bih da nastavim da igram na ovom projektu. Ako mogu dobiti jos jednu sansu bio bih vam zahvalan. Dobio sam ban za patike koje nisam smeo da prebacim, pristajem na Money Wipe. S' postovanjem Orandz Draco.

Orandz Murda

Player
Player
Nekolicina ljudi je dobila za slican preksaj, prvobitno ban na 60 dana. Zatim im je smanjeno na 20 dana, a pojedini su bili i admini pa su kaznjeni na 20 dana za slican prekrsaj. U prilogu saljem linkove nekih od tih zalbi.

Jako se kajem zbog toga sto sam uradio i ne bih ponovio nikad vise nesto tako slicno. Kao sto znate igram od pocetka, mali sam ID, ako bi mi pruzili ponovo priliku da igram na ovom accountu bio bih vam neizmerno zahvalan.

Pristajem na Money Wipe i brisanje bilo cega drugog sto vi smatrate da je potrebno kako bi se iskupio bar delimicno za gresku koju nikad vise necu ponoviti. S' postovanjem Orandz Draco.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom