Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24824
Players nickname
Duki Venom
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Aug 25, 2023
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/UhdOTZvpVgU

Duki Suzzuki

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, danas sam dobio ban za GP 1.7 pa bih zeleo da znam razlog zbog koga sam banovan jer nema nikakve zalbe na mene.

10.08.2023. mi je prosao unban za isto pravilo 1.7 koje sam posteno odluzio 60dana.

Jedino sto mi pada napamet zbog cega sam opet dobio ban je veca razmena itema i drugih stvari za kucu br. 267.

Nikad nisam radio razmene na ovako velikom nivou pa nisam bio najsigurniji kako da zamenimo, razmena je bila Crni LV gornji deo i Crna ski maska za kucu br. 267.

U prilogu saljem POV kad smo radili razmenu, ja stvarno nisam znao kako da obavimo tu transakanciju samo sam isao po uputama osobe sa kojom sam vrsio razmenu Groff Menace.

Kao sto sam vec rekao ja sam dobio ban 12.06.2023 za isto pravilo i stvarno ne bih opet prekrsio isto pravilo, vec sam se jednom opekao zbog tog pravila i ne bih ponovio istu gresku.

Nigde ne pise kako se trejdaju te skuplje stvari i ja stvarno nisam znao kao sto se vidi u POV samo sam radio po instrukcijama kako mi je receno.

Ovom prilikom bih zamolio za unban i pristajem na wipe novca.

Unapred hvala izdvojenom vremenu i nadam se pozitivnom odgovoru.

Duki Venom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom