Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35408
Players nickname
Benjo Armone
Administrators nickname
Luka Lucciano
Date
Jul 19, 2023
Time
12:10
Proofs
https://imgur.com/a/NtiY8Kw

Benjo ' '

Player
Player
Pozdrav draga administacijo,
Banan sam za g.p 1.4 Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana. Mnogo se kajem zbog svojih gresaka koje sam uradio mnogo dugo igram na ovom projektu ljepo mi je jedan od boljih rolpley servera. Moj main 24009 je perma ban zbog vrjedanje projekta tako da nemogu 60 dana dobit, ja sam igrao na svoj twink 35408 dok mi nije bilo javljeno da sam perma ban zbog g.p 1.4 priznajem krsio sam pravilo volio bi da mi date jos jednu priliku ako se sta desi opet slobodno me perma banaj te i vise necu igrati ako cu krsit pravila ja sam svom rodjaku napravio acc na mom pc kao sto sam napiso u prosloj zalbi samo zelim jos jednu priliku i da igram sa svojim drugarima i nije mi problem ako mi uradite money wipe samo hocu da igram i uzmi te mi pare ako treba ali ja to pravilo nisam pogresio.

Hvala na citanju i nadam se pozitivnim odgovorom…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom