Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15277
Players nickname
Leonardo Petrovic
Suspect ID
5492 2741 1543 6863
Date of violation
Feb 3, 2022
Time of violation
18:20:15
Proofs
https://youtu.be/pGNeaA2Rctw

Leonardo1406

Player
Player
BIO SAM UMRO TRCAO SAM IZ BOLNICE DO BANKOMATA I ONDA SU NJIH 2 U 1 AUTU POCELI DA ME HVATAJU PA SAM BJEZAO MISLIO DA SU NEKE BANDE I NA KRAJU ME UBILI I OZIVILI I PRIVELI BEZ RAZLOGA I OSUDEN SAM BEZ RAZLOGA 60 MINUTA!!!!!!!!!!

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zalbu ostavljam kuratoru FIB-a.

maisony9

:)
Player
Mi kao pripadnici državne organizacije imamo prava da legitimišemo lica po našem gradu ukoliko imamo neku sumnju. Sa obzirom da ste vi gospodine krenuli žargonski rečeno u bežaniju mi smo imali prava da vas upucamo zbog kršenja člana zakona 2.26. Vi da ste ugledan građanin i da nemate problema sa zakonom vi bi ste stali i završili RolePlay situaciju po pravilima grada.
Ukoliko treba POV poslaće se.

maisony9

Player
Osuđeni ste na zatvorsku kaznu zbog kršenja zakona 2.26 Netpočinjenost službenog lica, sa obzirom da ste krenuli da bežite od nas i odbijali saradnju mislim da po meni ja sam postupio ispravno po pravilima.

maisony9

Player
Ja bih zamolio administratora koji bude pregledavao žalbu da premota klip na 8:52 gde se može čuti kako lice koje je stavilo žalbu izgovara na discordu " Kakvi su ovo retardi glupi srbi jebote"

maisony9

Player
Ja bih zamolio administratora koji bude pregledavao žalbu da premota klip na 8:52 gde se može čuti kako lice koje stavilo žalbu izgovara na discordu " Kakvi su ovo retardi glupi srbi jebote"
Takođe isto lice pri kraju klipa izgovara " jebo vam pas mater više "...

Stefan Mangano

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • FIB dobit će kaznu za FailRP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom