Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora | Ivkezz Obama, Stefan Mangano

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4375
Players nickname
Kayn Darkin
Administrators nickname
Stefan Mangano
Date
Feb 4, 2022
Time
00;00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/46753/

Kayn_Darkin

Player
Player
Dobili smo dva warninga u roku od 20 minuta medjutim zelim da se zalim samo na drugi.
Bio je forum report gde nasi agenti pucaju po coveku medjutim pricali smo IC sa covekom i resili problem i celu situaciju jer smo mu objasnili koja je bila prica na sta je on povukao zalbu i obsiao youtube clip. Zatim je administrator odbio zalbu. Tada je Ivkez vraca iz zalbi koje su rejected i stavlja pending i odlucuje sa kolegom Stefanom da zalba koja je povucena i odbijena bude prihvacena i da FIB dobije warning. Mislim da ovo nije u redu i da smo dobili nepravedno warning. Ja molim administratore na Visim pozicijama da procene i donesu dobru odluku. Hvala u alred

Milos Tomin

Player
Player
Da Administracija servera radi svoj posao bar u pola kao trenutni ljudi u FIB-u, ne mislim na mene kao pojedinca nego ka supinu ljudi koji svakodnevno obavljaju svoj posao sa najvecom cascu i iskrenoscu, mislim da bi ovaj server mnogo bolje funkcionisao. Hvala na razumevanju.
Srdacan pozdrav Direktor FIB-a

Pop Garcia

Player
Player
Slusajte ljudi.. Ovo je citava smejurija. Vlada posalje global, mi posaljemo 10 ljudi koji se nisu vratili na raciju black marketa sto je normalno. Moramo se odazvati kada su pripadnici vlade ugrozeni i zahtevaju pomoc. Nasi ljudi su izasli sa dogadjaja i otislisli na global jer je to nas zadatak!!!!! Ne znam u cemu je tu problem? Sto se tice drugof warna... ZASTO DRUGI WARN kada je ta zalba RESENA IC I ZATVORENA??? Kako i zasto vracate zalbu koja je zakljucena i dajete WARN> Dokle vise mislite tako da se ponasate i koji je razlog za to> Smeta vam sto FIB radi najbolje nego bilo koji do sad, je l to problem? Ne razumem ali neka vam je na cast!!!

Milos Tomin

Player
Player
Da Administracija servera radi svoj posao bar u pola kao trenutni ljudi u FIB-u, ne mislim na mene kao pojedinca nego ka supinu ljudi koji svakodnevno obavljaju svoj posao sa najvecom cascu i iskrenoscu, mislim da bi ovaj server mnogo bolje funkcionisao. Hvala na razumevanju.
I nemoj neko da protumaci ovo kao vredjanje administracije. Ovo je samo moje iskreno misljenje. Hvala jos jednom

Johnson99

Player
Player
Da tako admini dobijaju warn ko vi [u 20 min 2 warna] ne bi ni bilo administracije.
Tako da bez lupetanja i priznati gresku.

Milos Tomin

Player
Player
Da tako admini dobijaju warn ko vi [u 20 min 2 warna] ne bi ni bilo administracije.
Tako da bez lupetanja i priznati gresku.
A ti si mi neki pametan. Jeste i admini grese. prvo thread je bio resen ic onda vracen. Drugo decko od samog pocetka je u MG-u pod broj 2 ljudi su rekli da stane pod broj 3 vredja Srbsku nacionalnost pod broj 4 psuje mater. I ko tu reaguje. Covek koji je celo vreme u Meta Gejingu zali se na Role Play. Da znas Rpati ne bi pisao gluposti. I ako su pogresili treba da dobiju 2 warna. A ti idi odskakutaj u gta 5 onlie i jasi onu letecu metlu dok ne napunis godine da shvatis simulaciju stvarnog zivota i RP.

Milos Tomin

Player
Player
A ti si mi neki pametan. Jeste i admini grese. prvo thread je bio resen ic onda vracen. Drugo decko od samog pocetka je u MG-u pod broj 2 ljudi su rekli da stane pod broj 3 vredja Srbsku nacionalnost pod broj 4 psuje mater. I ko tu reaguje. Covek koji je celo vreme u Meta Gejingu zali se na Role Play. Da znas Rpati ne bi pisao gluposti. I ako su pogresili treba da dobiju 2 warna. A ti idi odskakutaj u gta 5 onlie i jasi onu letecu metlu dok ne napunis godine da shvatis simulaciju stvarnog zivota i RP.
Inace ja priznam svoju gresku. Za tvoju informaciju kad sam jednom pogresio sam sam zvao admine da me stave u Jail i okacio sebe na forum tako da nemas sta da mi pametujes

Johnson99

Player
Player
A ti si mi neki pametan. Jeste i admini grese. prvo thread je bio resen ic onda vracen. Drugo decko od samog pocetka je u MG-u pod broj 2 ljudi su rekli da stane pod broj 3 vredja Srbsku nacionalnost pod broj 4 psuje mater. I ko tu reaguje. Covek koji je celo vreme u Meta Gejingu zali se na Role Play. Da znas Rpati ne bi pisao gluposti. I ako su pogresili treba da dobiju 2 warna. A ti idi odskakutaj u gta 5 onlie i jasi onu letecu metlu dok ne napunis godine da shvatis simulaciju stvarnog zivota i RP
A ti idi odskakutaj u gta 5 onlie i jasi onu letecu metlu dok ne napunis godine da shvatis simulaciju stvarnog zivota i RP.
Dobro deda bre, sta si se zabalavio odmah. Jel se secas vremena u vojsci i kad si RPao vojnika?
Ne znam cemu ove fore ko kod deteta od 10 godina (moguce da si pokupio od svog klinca to)...
Inace ja priznam svoju gresku. Za tvoju informaciju kad sam jednom pogresio sam sam zvao admine da me stave u Jail i okacio sebe na forum tako da nemas sta da mi pametujes
Svaka cast, iskreno ti se divim. I ja cu tako ubuduce samog sebe da reportan na forum. Hvala za predlog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom