By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bolece tebe sad perma jbgboli istina jebiga
HAHAHAHAHAHAbolece tebe sad perma jbg
okaci svoju sliku da vidimo dal je doxing hahahahahdoxuje me za Izgled u rl kaze mi da nemam zube i da vadim kurac na kameri i tjt
SVAKI OFFTOPIC KOMENTAR DA BUDE KAZNJEN
pronasao si se to nije moj problemdoxuje me za Izgled u rl kaze mi da nemam zube i da vadim kurac na kameri i tjt I
I da se zna pricamo OOC a ne ic celo vreme pricamo ooc
sta te boli sto si debil? Sam si kriv sto pokazujes svojeg tintilinicadoxuje me za Izgled u rl kaze mi da nemam zube i da vadim kurac na kameri i tjt I
evo link od slike dok sam se presvlacio bila mi je upaljena kamera a nisam znao bio sam ingame i vidio sam se gol na kameri na discordu i sad mi je to spomenuo ingame itd to znaci da doxuje a igrac je vec bio banovan za 2 puta padanje pc check
Plus NO POV: Approved - Possible Cheat I ID 16688
CHEAT : Approved - CHEAT I 16688
tako da vidi se da krsi uvek veca pravila i da mislim da ovome treba da se dovede kraj
AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAZamolio bi administraciju da donesu pravilno odluku zato sto i sami vidite da on kaci slike svog pimpeka kurca i onda reporta ljude za doxxing a i to sto sam mu reko sto smo pricali nisam ja kriv sto se on pronasao.
Nemoj tebe da vracam na farmu 44k id npcuAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Nemoj molim te plakacuNemoj tebe da vracam na farmu 44k id npcu
npc ambasadordoxuje me za Izgled u rl kaze mi da nemam zube i da vadim kurac na kameri i tjt I
dok sam se presvlacio bila mi je upaljena kamera a nisam znao bio sam ingame i vidio sam se gol na kameri na discordu i sad mi je to spomenuo ingame itd to znaci da doxuje plus je bio napravio forum nalog i okacio zalbu na forumu sa tim slikama znaci doxo me je i na forumu pa sad je kreno i ingame molim vas da se resi ovo
a igrac je vec bio banovan za 2 puta padanje pc check
Plus NO POV: Approved - Possible Cheat I ID 16688
CHEAT : Approved - CHEAT I 16688
tako da vidi se da krsi uvek veca pravila i da mislim da ovome treba da se dovede kraj
ako tolko oces dat cu ti franvolim da dudlam taj kurac od luka kashh
Eto do kud je Sulejman veličanstveni došo au sveteAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
odkad to iviceVOLIM KITU