Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7296
Players nickname
Stefan Bjelica
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 16, 2023
Time
oko 15:00
Proofs
xxx

Bjelica

Player
Player
Poštovana Administracijo,

Prošlo je skoro 5 mjeseci od kako sam dobio Blacklist za P.Z.L 3.1 dok sam bio član administracije. Imao sam dovoljno vremena da razmislim o toj grešci koju sam napravio te zato i pišem ovaj Unblacklist appeal. Svjestan sam svoje greške i znam da je biti administrator na serveru koji broji ovoliko ljudi velika odgovornost i da sam trebao paziti u čije ruke dolaze moje stvari , u ovom slucaju konkretno moj telefon. Na ovom projektu sam skoro od početka i bio sam dosta aktivan igrač te sam takodje upoznao i dosta prijetelja na ovom serveru. Možete pogledati moje kazne i vidjeti da nisam puno kažnjavan i nisam ljudima uništavao RP iskustvo. Još jednom naglašavam da sam svjestan da sam dao loš primjer ostalim igračima prekršivši ovo pravilo kao administrator i izvinjavam se zbog toga. Volio bi da mi pružite poslednju šansu da zaigram na ovom projektu i da nastavim RP-ati i zabavljati se sa svojim prijateljima. Hvala!

S poštovanjem, Stefan Bjelica.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom