it could be d-sync but still i wanna see
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ingilizcede mi yok sende lan i just used hitbox for 1 time diyorum xdddddd yedik ondan banı zaten np kanksss 1v1 beklerim öptümsss
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHHAHAHAHAHAHAH
ur saying its not dsync then how u killed me i wasnt peaking when i died
ya bu amy hitbox aga ben izlemem şahsen
Because he is using hitbox xdddur saying its not dsync then how u killed me i wasnt peaking when i died
gelsene kanka 1v1 allah icin sen kimsin amk nonameingilizcede mi yok sende lan i just used hitbox for 1 time diyorum xdddddd yedik ondan banı zaten np kanksss 1v1 beklerim öptümsss
Adam best turfer aminyümgelsene kanka 1v1 allah icin sen kimsin amk noname
No name??? LWKRPAJ3OQJ4OWOTPWTJKWgelsene kanka 1v1 allah icin sen kimsin amk noname
U know what is NT it is nice try u fuckin idiot A1 english go study on english first i am saying NT d-sync i didnt behave toxic to u there u werw at d-sync so u died thats allur saying its not dsync then how u killed me i wasnt peaking when i died
Sen salak mısın orospu çocuğu ALDKAOTJQOJTOQNTOQNTOQKTBecause he is using hitbox xddd
yav git yat annen kızacak ütü mütü yap ne oyunu oynuyongelsene kanka 1v1 allah için sen kimsin amk noname
He is a man he is 19 yo lolyav git yat annen kızacak ütü mütü yap ne oyunu oynuyon
senHAHAHAHAHAHHA
Erkek olabilir knk SONUÇTA Anne kuzusu olmak farklı XDO bir erkek, 19 yaşında hahaha