Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32317
Players nickname
Ognjen Killa
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 26, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/mIrlYTQ

ogiishaa1

Player
Player
Postovanje Mujo ili Abrahame,

Juce sam hteo da udjem na server i zatekao da sam perma banovan za "Vredjanje Projekta" odmah sam pisao Muji u dm i rekao da ne znam o cemu se radi i ako moze da mi kaze da li sam stvarno to uradio i gde, te sam kasnije saznao od mog prijatelja da su dvojica hteli da mi nameste perma ban i uredili kao da sam ja izvredjao projekat. Imam dokaz toga jer mi je prijatelj rekao koju poruku su izmenili, mogu ga dostaviti nije problem.
Stvarno to nebih nikada tako nesto uradio jer znam kakve su posledice i ne bih rizikovao trud od godinu plus dana da izgubim sve.
Zamolio bih vas da proverite to i ako je moguce da se to resi jer stvarno ne bih da ostanem bez svega, i ako bi mi dali sansu da dodjem opet na grand projekat da se zabavim sa svojim prijateljima. Hvala unapred!

Ukoliko je potrebno mogu dostaviti dokaz u dm.

ogiishaa1

Player
Player
I takodje u prosloj zalbi sam se slozio za money wipe iz razloga sto toliko para koliko imam je nista naspram onoga sto imam na akauntu od kola i stvari...

I kao sto sam rekao nikada ne bih tako nesto uradio jer znam kakva je kazna za isto!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, dokazi nisu mogli biti izlazirani.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom