Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2318
Players nickname
Danilo Kobayashi
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jul 15, 2023
Time
00:00
Proofs
/

Yoshida

Player
Player
Draga administracijo , izvini sto ti pise ovako kasno. Ovo je molba za unban na main accountu ID 2318 ( Danilo Kobayashi). Pisem u vezi bana koji sam dobio 15.07.2023. zbog ne dozvoljenog drug effect-a, sto si tice reduxa. Video o reduxu sam poslao Tefi Koturicu koji sam nasao uz link reduxa. Ja se potpuno izvinjavam sto se tice toga, sto mu nisam pokazao drug effect i sve to. Nakon par nedelja uhvatila me je volja da opet zaigram na svom main accountu, sutra dolazi novi battlepass i gc-i, koje zelim, po mogucnosti preuzeti i prelaziti na mainu. Igram skoro od pocetka servera ID 2318, i ovo mi je tek 2 ban sto se tice igranja. Svako uci na greskama kao i ja. Prvi ban mi je bio za nemanje pov-a, do tog trenutka, nakon toga sam krenuo snimati svaki event koji sam isao sve do sad. Ovo iskreno pisem, sa kajanjem sto sam uopste uradio tako nesto, izvinjavam se i vama i celoj administraciji. Prihvatam i money wipe kao i sve sto je potrebno da opet igram na main accountu.🙂

S postovanjem,
Danilo Kobayashi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom