Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7296
Players nickname
Stefan Bjelica
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 16, 2023
Time
oko 15:00
Proofs
xxx

Bjelica

Player
Player
Poštovana administracijo,

Nadam se da ste dobro. Ovim putem želim da izrazim svoje duboko žaljenje zbog svojih postupaka koji su rezultirali banom mog naloga. Razumem da sam prekršio Pravilo za lidere 3.1, i iskreno želim da se izvinim zbog svojih postupaka.Svestan sam da je održavanje reda, poštovanje pravila i stvaranje pozitivne zajednice od izuzetne važnosti za svaki server. Shvatio sam ozbiljnost svojih postupaka i preuzimam punu odgovornost za svoje greške. Učiniću sve što je potrebno da se osiguram da se takvi incidenti ne ponove u budućnosti.Grand RP Balkanski server mi znači mnogo, kako zbog igre tako i zbog interakcije sa zajednicom. Molim vas da razmotrite moju molbu za ukidanje blackliste kako bih imao priliku da se iskupim za svoje postupke i ponovo doprinesem pozitivnoj atmosferi servera.Spreman sam da prihvatim svaku kaznu ili uslov koji smatrate odgovarajućim kako bih ponovno stekao vaše poverenje. Uzimam u obzir svoj blacklist kao priliku za lični rast i razvoj, kao i za razumevanje važnosti poštovanja pravila i granica. Nadam se da ću dobiti priliku da dokažem da sam naučio iz svojih grešaka i da mogu pozitivno doprineti Grand RP Balkanskom serveru.

S poštovanjem,
Stefan Bjelica

Status
Not open for further replies.
Top Bottom