Pozdrav, pre nego sto pocnem da pisem zelim samo da kazem da ovo nije zalba na admina nego molba za unban pa da pocnem. Pre 2 nedelje dobio sam ban za PC check. Razlog zbog kojeg sam pao PC check je zbog linka za ,,nedovoljeni redux,,. Pa da se izjasnim, dok je admin pregledavao discorde naisao je na jedan discord server gde je i nasao link koji je razlog bana. Poruke na tom discordu su zadnji put poslate pre godinu ipo dana kao sto je taj link takodje poslat pre godinu ipo dana. Ja sam vec jednom dobio ban za taj redux kada je bio poslat na tom serveru ali link posle mog bana vise NE RADI. Mujo mi je takodje napisao u DM da nema veze sto ne radi jer je radio u jednom trenutku i to postujem ali link ne radi posle bana ( znaci da link nije u koristi posle tog bana) . Takodje admin nije usao da proveri sta se nalazi na tom linku jer takodje moglo je da bude bilo sta ( troll video, link ne vezan za to itd...) Kada se sve sagleda link je nevazeci, ne radi, ne funckionise vec dosta dugo tj. godinu ipo dana a i admin nije nasao nista slicno u mom PCu. Nikada nisam cheatovao niti sam planirao. Voleo bih kada bi mogla da se razume situacija i da mi se progleda kroz prste sa mojim obecanjem da se ovakva situacija vise nece desavati.
Hvala na citanju i izdvojenom vremenu.
Hvala na citanju i izdvojenom vremenu.