Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5338
Players nickname
Nije bitno
Administrators nickname
Stefan Mavakeli Muhamed
Date
Feb 4, 2022
Time
23:50
Proofs
https://ibb.co/HCnTCP2

Stefke Rose

Player
Player
Ovako, radi se o tome da je meni pukao server, nisam nikoga cuo, niko nije cuo mene. I ovo mi nije prvi put da se ovo danas desilo. Server pukne (medjutim ja sam konektovan na server), i ne radi voice chat, chat i ooc chat. Ostali chatovi rade. Znaci ovo se desilo, ubili su me u blizini HQ (verovatno jer sam prolazio tamo). Mene je doktor oziveo i oko mene 5-oro njih stoje na meni sa uperenim puskama (ja ne radim nista i pisem im kako mi je pukao server i kako ih ne cujem nista). Dolazi admin, i on me ne cuje niti ja njega cujem. Na sledecoj slici vidi se kako sam im pisao (tacno pre nego sto dam dobio demogran), medjutim oni nisu mogli da vide moju poruku i zato su me odmah stavili u demogran. Nisam imao nikakve potrebe da se pravim lud znaci bukvalno sam imao samo 3000$ kod sebe... Dakle kao zakljucak, doslo je do nesporazuma. Sto se mene tice mogu da me vrate nazad kod HQ da zavrsimo RP situaciju nakon reloga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom