By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bratski pov ti je naplacen prije 10 min i nije prekrseno ni 1 pravilo, ti nas pratis cjelo vrijeme i prvo mene ubijas na parkingu i moj fr ovaj sa videa dolazi do bolnice po mene i ti nas pratis i radis cr i ubijes ga na BMadmini vidi se da pricaju nesto na discordu ali mu se ne cuje + nije od pocetka POV kako ste mi namazani
EDITOVAN TI JE POV vidi se da neko prica na discord a ne cuje se kako KAKObratski pov ti je naplacen prije 10 min i nije prekrseno ni 1 pravilo, ti nas pratis cjelo vrijeme i prvo mene ubijas na parkingu i moj fr ovaj sa videa dolazi do bolnice po mene i ti nas pratis i radis cr i ubijes ga na BM
zato sto mi se u pozadini cuje cijela familija i kad pricam ingame cuje mi se na povu ako admin misli da treba neka odbije i sko oce ceo pov neka kaze ja cu kacitEDITOVAN TI JE POV vidi se da neko prica na discord a ne cuje se kako KAKO
druze POV je editan sta tu nije jasnozato sto mi se u pozadini cuje cijela familija i kad pricam ingame cuje mi se na povu ako admin misli da treba neka odbije i sko oce ceo pov neka kaze ja cu kacit