Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2991
Players nickname
Djuro Prekoplotovic
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Sep 2, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/471298/#post-1722425

Djuro Prekoplotovic

Player
Player
Smatram da admin nije donjeo pravu odluku jer ne znam kako je on shvatio da sam ja ista govorio u OOC chatu. Decko koji me reporto baita dolazi stalno do nase baze, no to je nebitno otiso sam do njega reko sam: "sta radis tu mame ti ga nabijem" i kako je administrator Tefo Koturic zakljucio da je to bilo u OOC receno? "Sta radis tu" je bilo u IC a "mame ti ga nabijem u OOC" ? Tako ispada... Nema smisla... Sve je bilo receno u IC chatu. Plus to sve sam dobio odma ban na 7 dana umjesto da sam dobio mute jer se nigdje jasno i glasno ne vidi i ne cuje da sam reko ista u OOC. Hvala na razumijevanju i stvarno bih molio da administrator Tefo Koturic objektivno donosi svoje zakljucke. Zamolio bih vas za unban ili smanjivanje kazne na mute. Unapred se zahvaljujem! DOKAZ:

Djuro Prekoplotovic

Player
Player
Mislio sam da je ovo vezano za neku drugu situaciju, nisam obratio paznju na POV. Ali gledajuci ovaj POV mislim da je ovo jos gluplja situacija jer sam ja njemu IC reko da je retard, iz tog razloga smatram da mi je admin dao ban na 7 dana a mogao je da me utisa jer ovo ni nije psovka, niti vrijedjanje familije itd. Dugo nisam bio na serveru i mislio sam da je IC zargonsko psovanje dozvoljeno [npr, retard, majmun, debil itd...] Zamolio bih vas za unban ili smanjivanje kazne na mute. DOKAZ:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom