Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4895
Players nickname
Ragib Bomba
Suspect ID
28281
Date of violation
Sep 2, 2023
Time of violation
14:20
Proofs
https://streamable.com/wj4ppv

Ragib Bomba

Player
Player
Lijep i srdačan pozdrav. Kao sto vidite bio sam na tajnoj radnji i momak me upucao prstima ja bih želio da vidim pov jer mi nikad niko nije nanio ovoliko stete metkom iz prstiju a bogami i refleksi su mu na zavidnom nivou.

Andelko Bakowski

Player
Player
Lijep i srdačan pozdrav. Kao sto vidite bio sam na tajnoj radnji i momak me upucao prstima ja bih želio da vidim pov jer mi nikad niko nije nanio ovoliko stete metkom iz prstiju a bogami i refleksi su mu na zavidnom nivou.
Xd a to rev u ruci zbagalo se

Andelko Bakowski

Player
Player
ko zna onda kakav ti to redux imas kad ti neucitava predmete mozda onaj sto poboljsava fps?

Gerrito Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtevam da igrac ID 28281 dostavi POV sa ovog eventa, IMA 10h.

Aleksandar Shelby

Player
Player
Ne znaci da te on hitao

Ragib Bomba

Player
Player
to je onda cisto namjestanje banaa
nije to cisto namjestanje bana nego je to cisto krsenje pravila grand rp servera ako nisi znao a to sto cituje pa ne snima bolje ce proci nego na pc checku

1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana

Aleksandar Shelby

Player
Player
nije to cisto namjestanje bana nego je to cisto krsenje pravila grand rp servera ako nisi znao a to sto cituje pa ne snima bolje ce proci nego na pc checku

1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana
To pravilo vrijedi ako je nekog ubio a koliko se tu vidi ovo je namestanje bana posto te mogo neko sa krova hitat ....

Andelko Bakowski

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtevam da igrac ID 28281 dostavi POV sa ovog eventa, IMA 10h.
pricaj ti sta hoces ja sam dobio informaciju iz prve ruke da ti nemas pov tako da uzivaj mi
Samo iz razloga sto ja nemam pow ti kacis ovo? Ja ne znam cemu to niti san ti ista skrivio nitei te znan ing a sto se tice pow-a ja ne sniman pow nego sejvan replay od 20min prije ali mi je dugme za sejv alt+PgUp a dugme za prekinit sejvanje replaya alt+PgDwn i pogresno san stisnio al jbg postoje ljudi koji ti namjerno oce kvarit roleplay i to ti je al nmvz.

Gerrito Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 28281 dobit će kaznu za P.D 1.7.
  • Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom