Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milan Cash

Player
Player
Organizacija:LSPD

Ime:Milan Cash
Pol:Musko
Starost:35
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Pol:Belac
Boja očiju:Braon
Boja kose:Nemam Kosu (Celav sam)
Tetovaže: po rukama i na gornjem delu tela
Prednosti:Iskusan Sam u svemu,dobro se pucam
Slabost:Lako se iznerviram,glad

Životna priča: Milan je rodjen u glavnom gradu srbije Beogradu i kada je napunio 18 godina odlucio je da se zaposli u prodavnicu 24/7 prodavajuci ljudima drogu sve dok ga jednom policija nije zaustavila i pronasla mu pusku u autu,milan je bio osudjen i dobio je zatvor,jednom je se zapitao : Zasto ja ne budem policajac,to je i bilo,milan je usao u LSPD i zelja mu je bila da postane Korumpirana dzumara koja ce traziti ljudima pare da ih pusti na slobodu.

Priča o karijeri: Milanova karijera pocela je tako sto je se Milan zaposlio u Prodavnici 24/7 i prodavao ljudima drogu za pare,Milan je jako zeleo da dobije Posao u Centralnoj Policiji ali je imao dosije i nije znao kako ce da ga ocisti,jednom je ugledao korumpiranog Policajca i zamolio ga je da mu ocisti dosije,Milan je policajcu platio 100 hiljada i policajac mu je ocistio dosije i Milan je usao u Centralnu Policiju i zazeleo je i on da bude Korumpirana Dzumara i da mu ljudi placaju kako bi ih on pustio.

Ishodi:
1-Milan moze traziti osumnjicenima 100 hiljada da ih pusti na slobodu
2-Milan moze da slomi bilo kome kamericu
3-Milan sme ocistiti bilo kome Dosije
4-Milan sme nositi sa sobom puske XXX
5-Milan sme da ide 2v1 i 3v1 zbog svog vezbanja pucanja u streljani

Status
Not open for further replies.
Top Bottom