Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresna odluka I Admina Milojica Bumbar

Status
Not open for further replies.
Your ID
29810
Players nickname
Stefan Armani
Administrators nickname
Milojica Bumbar
Date
Sep 3, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/474103/

Popee

Player
Player
Ah ja se izvinjavam prvo sto admin uopste nije izdao kaznu na pocetku coveku za Fail-Rp posto nije nista rekao kada me je uhvatio za ruku mozda sam mu rekao da je glup ali smo mi pricali occ JA GA nisam vredjao OCC nego IC , CL mi je kresalo tako da cu vam poslati ukoliko bude potrebno zelebio da igram sad jer su grandcoins i sad mi oduzimate prvo. Plus zalba se sastoji od dva razlicita video i kojoj su isekli sve tako da bi voleo da im trazite ceo pov da vidite sta su oni sve radili 5.6 LSPD/SAHP/FIB zahtijevaju posjedovanje kamere za svako uhićenje. | U nedostatku dokaza - usmeno upozorenje.

Hvala na citanju

Popee

Player
Player
Pricali od pocetka IC a ne OCC ne mogu da tako da gaa ja nisamm nista lose rekao gospodinu ,ne ni bio rekao da pricamo na drugom jeziku (OCC) Hvala na razmuvanju :D

Popee

Player
Player
Plus na pocetku situacije su me tejzali iz kola dokle mi je prozor bio citav te vezao mee i svog kolegu koji je drzao tejzer u ruci tako da zatrazite pov ceo od pocetka do kraja.

Akumaa

Player
Player
Ja smatram da bi neki drugi admin trebao da pogleda ceo pov od pandura i da ako nistra drugo kazni i ovu gospodu...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom