Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21866
Players nickname
Jovan Once
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Sep 3, 2023
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/474385/

jovanontop

Player
Player
Postovanje.

Mujo ja sam video da si mi odbio zalbu za neku kucu ta kuca sto je bika prebacena to je imao dill ilo dogovor taj lik sa mom drugu ja opet kazem mozda nisam trebao primit te iteme ali ja stvarno nemam nikakve veze sa hakovanje video sam sad na forumu da je i taj lik stavio zalbu za ovo isto gde je napisao da mu je lik dao pass i email ja niti imam veze s tims niti znam nestk ja neznam kako bi ja mogao da mu pomognem za hakovanje ovo sto se desilo moze se svakome desit naprimer ako neko hakova acc od neki lik koji ima brdo para i krene da deli stvari svima za besplatno i bi tu ban dobio jel ti sto su primili te besplatne stvari i nisu znali u opste o nicemu ili ovaj sto ce to raditi jos mnogo puta i deliti stvari ja mislim da sam ja dobio kazna za dzaba ja da bi znao ne bi rizikovo moj acc za par miliona za sada pozdrav i molim vas provjerite razmotrite situaciju i vidite ko je krivac

Evo vam zalbu od lika:Rejected - Ban za hakovanje naloga|Mujo Simba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom