Informacije
1.Vaše ime u RL:Uroš
2.Vaše godine:14
3.Vremenska zona:GMT+1
4.Prosecna aktivnost na dan:4h+
5.Vaš Diskord:Urke Namikaze
6.Vaše ingame ime:Urke Shugaku
7.Vaš ID:30480
2.Vaše godine:14
3.Vremenska zona:GMT+1
4.Prosecna aktivnost na dan:4h+
5.Vaš Diskord:Urke Namikaze
6.Vaše ingame ime:Urke Shugaku
7.Vaš ID:30480
Dodatne Informacije
1.Zašto želite postati admin?
Moja zelja da postanem admin je veoma velika,moji drugovi koji su bili administratori su mi rekli daj je jako zanimljiv i dobar posao de sam od tog dana odlucio da malo po malo ucim pravila i da se prijavim za administratora bio bi veoma dobar prema ljudima i pomagao im ako im nesto treba, i mislim da bih bio jako brz i vešt u tome i nadam se da cete mi pruziti tu priliku.
2.Koje su vaše prednosti?
Brzo razmisljam u teskim situacijama dosta sam snalazljiv i spretan,strpljiv sam i vredan.Volim da pomazem ljudima,brzo bi odgovarao na tikete ako je nesto hitno smiren sam i pazljiv da ne napravim neku gresku.
3.Koje su vaše najvece slabosti?
Pa ja mislim da nemam slabosti osim kad mi igrica ponekad greša.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da naravno(nemam biznis)
1.Zašto želite postati admin?
Moja zelja da postanem admin je veoma velika,moji drugovi koji su bili administratori su mi rekli daj je jako zanimljiv i dobar posao de sam od tog dana odlucio da malo po malo ucim pravila i da se prijavim za administratora bio bi veoma dobar prema ljudima i pomagao im ako im nesto treba, i mislim da bih bio jako brz i vešt u tome i nadam se da cete mi pruziti tu priliku.
2.Koje su vaše prednosti?
Brzo razmisljam u teskim situacijama dosta sam snalazljiv i spretan,strpljiv sam i vredan.Volim da pomazem ljudima,brzo bi odgovarao na tikete ako je nesto hitno smiren sam i pazljiv da ne napravim neku gresku.
3.Koje su vaše najvece slabosti?
Pa ja mislim da nemam slabosti osim kad mi igrica ponekad greša.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da naravno(nemam biznis)