Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12746
Players nickname
Kalaznjutn Hasmasn
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 4, 2023
Time of violation
20:53
Proofs
https://youtu.be/d-jLLLrrIB8

Dragan Gagy

Player
Player
Sve u povu. prvo pola nasih je pobio sa helikopterom,da li je brojao ne znam jer svakako ide sam na nas da nam broji sto nema smisla nikakvog.
ID:19896 kupi oruzje sa sotkom
ID:7382 radi MK
ostali 6.15
i evo video gdje im se brojalo opet a oni ne vole brojati ocigledno

Jockeee

Player
Player
Sve u povu. prvo pola nasih je pobio sa helikopterom,da li je brojao ne znam jer svakako ide sam na nas da nam broji sto nema smisla nikakvog.
ID:19896 kupi oruzje sa sotkom
ID:7382 radi MK
ostali 6.15
i evo video gdje im se brojalo opet a oni ne vole brojati ocigledno

I to vas lider gazi helijem administracijo ovo nema smisla

Daniel123

Player
Player
moze se resiti i bez foruma kad bi vi znali igrati po RP
Druze koliko puta meni neko prekrši pravila ali ga ne kačim a to sto vi ocete samo kacigi to je ja mislim veći psihički problem i da je najbolje da se javite u umo bolnicu još jednom to je moje misljenje

Ljubica Krsta

Player
Player
Druze koliko puta meni neko prekrši pravila ali ga ne kačim a to sto vi ocete samo kacigi to je ja mislim veći psihički problem i da je najbolje da se javite u umo bolnicu još jednom to je moje misljenje
Ka kakuces kaciti dizes helia i ubijas ljude sa heliom odman ste pogresili i pucate odozdol bez upozorenja za to i ne mozes kaciti mislim mom momak da tebi treba umo bolnica ne njemu

Dragan Gagy

Player
Player
opa opet vredjanje,molim da se ovo kazni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom