1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: Gmt+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12-17 da kazemo
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Skoro svaki dan po 3-4
6. Vaš Discord: Mihailo Tebra#4839
7. Vaše ingame ime: Mihailoo Luchese
8. Vaš ID: 30179
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Zelim biti kurator state-a zato sto sam od pocetka bio u tim organizacijama (FIB LSPD GOV),znam te organizacije ko deda svoj podrum.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Aktivan sam,znam pravila i komande,bio sam admin nekad
2. Koje su vaše prednosti?
Sposoban sam da vodim posao,poznajem ga.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nekad ne procenim situaciju kako treba pa napravim gresku sto ce ovde biti svedeno na minimum
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da,spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Posto zivim u dva grada malo jedan malo drugi zbog studija,u jednom necu moci biti aktivan da radim tikete,sto se tice foruma radim (trenutno je upitno gde cu biti )
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: Gmt+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12-17 da kazemo
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Skoro svaki dan po 3-4
6. Vaš Discord: Mihailo Tebra#4839
7. Vaše ingame ime: Mihailoo Luchese
8. Vaš ID: 30179
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Zelim biti kurator state-a zato sto sam od pocetka bio u tim organizacijama (FIB LSPD GOV),znam te organizacije ko deda svoj podrum.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Aktivan sam,znam pravila i komande,bio sam admin nekad
2. Koje su vaše prednosti?
Sposoban sam da vodim posao,poznajem ga.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nekad ne procenim situaciju kako treba pa napravim gresku sto ce ovde biti svedeno na minimum
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da,spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Posto zivim u dva grada malo jedan malo drugi zbog studija,u jednom necu moci biti aktivan da radim tikete,sto se tice foruma radim (trenutno je upitno gde cu biti )