Mislim da ima Funny Rev i da se kazne svi OFF TOPIC komentari.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lik iz arizone familije,ljudi ga kace danima za Funny rev ali admini ko strumfovi nista ne poduzimajuMislim da ima Funny Rev i da se kazne svi OFF TOPIC komentari.
kakav funny rev vidi se da sam te pucao dva puta i nisam u arizoni jer ta familija ne postojilik iz arizone familije,ljudi ga kace danima za Funny rev ali admini ko strumfovi nista ne poduzimaju
ma daa ima jos zalbi na tebe legendo moja. ja sam te ucio pucati i nisi ruke imao ni bazen pogoditi.kakav funny rev vidi se da sam te pucao dva puta i nisam u arizoni jer ta familija ne postoji
jedna zalba na kojoj sam radio vdm i G.P 6.15ma daa ima jos zalbi na tebe legendo moja. ja sam te ucio pucati i nisi ruke imao ni bazen pogoditi.
tako da se vidi da je chit
da tako je i na istoj toj se zalbi vidi kako ubijas sa jednim metkomjedna zalba na kojoj sam radio vdm i G.P 6.15
Jedan metak?? Pogledaj mu health nisam ga od prvog metka ubio nego od drugogda tako je i na istoj toj se zalbi vidi kako ubijas sa jednim metkom
Ognjene bio si kod mene u fan,i nisi bio u stanju bazen pogoditi a pogotovo nekog sa revolverom. A dok si otisao u staru Arizonu ili kako se vec sad zove odma si postao vrhunski pucacJedan metak?? Pogledaj mu health nisam ga od prvog metka ubio nego od drugog
Igram i ucimOgnjene bio si kod mene u fan,i nisi bio u stanju bazen pogoditi a pogotovo nekog sa revolverom. A dok si otisao u staru Arizonu ili kako se vec sad zove odma si postao vrhunski pucac