Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Kartel

Player
Player
Format za podnošenje prijave
Informacije
1. Vaše ime IRL: Ognjen
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 9-10 do 12 ili od 15 do 19 i od 00:00 do 02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6h
6. Vaš Discord: stojce1903
7. Vaše ingame ime: Ognjen Kartell
8. Vaš ID: 14088
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Prijavljujem se za asistenata, kasnije ukoliko bih napredovao opredelio bih se za state

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati asistent? Bio sam vec admin i asistent, upoznat sam sa radom admin tima, hteo bih da postanem asistent jer sam trenutno nisam voljan napustiti RP.Volim pomagati novim igračima i polako i smireno sve do zadnjeg detalja objasniti. Zelim pomoci serveru i igracima da napreduju u daljem RPu.
2. Koje su vaše prednosti? Smiren, odlucan, brz, znam sve oko servera, nista mi nije novo
3. Koje su vaše najveće slabosti? Kada mi neko psuje najbliže znam da poludim
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Ne, za asistenta se prijavljujem
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam ga
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Skola i trenizni mi smanjuju aktivnost, ali mogu sve ukombinovati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom