Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Inperix

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Senaid
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 18:00-22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4h
6. Vaš Discord: inperixcosanostra
7. Vaše ingame ime: Senaid Ipxx
8. Vaš ID: 40867
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: S nadom i željom, ističem svoju ambiciju za poziciju kuratora odjela "Crime".

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Želim postati admin jer želim doprinijeti razvoju Grand RP zajednice. Moje duboko razumijevanje igre i predanost zajednici čine me sposobnim za pružanje podrške igračima i unapređenje iskustva na serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Moj dugogodišnji RP doživljaj i poznavanje mehanika igre čine me sposobnim za rješavanje problema i konflikata, a također sam dobar komunikator i strastveni igrač Grand RP-a.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Moja najveća slabost može biti da ponekad previše emotivno reagiram na situacije, ali uvijek radim na tome kako bih ostao smiren i profesionalan u svim situacijama.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da, spreman sam preusmjeriti svoje prioritete s RP života na administrativne odgovornosti kako bih u potpunosti posvetio vrijeme i trud dužnostima admina.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Naravno, nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Najveći izazov koji ograničava moju aktivnost jest škola.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom