Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24585
Players nickname
Cirko_Bodiroga
Administrators nickname
Tefo_Koturic
Date
Sep 4, 2023
Time
23:30
Proofs
https://imgur.com/a/KA7D70h

cirko25

Player
Player
Draga Administracijo,
Biću potpuno iskren u nastavku.

Znam da sam napravio prekršaj i svestan da sam kriv. Bio sam sa svojim prijateljima i nismo imali za cilj da ometamo igru drugim igračima.
Šokirao sam se kada sam video kaznu, jer nisam imao na umu da sam radio nešto veoma kažnjivo.

Poslednjih par nedelja sam bitan deo EMS-a, i 95% vremena provedenog na ovom Projektu u poslednje vreme usmerio sam ka poboljšanju EMS-a, ostali smo bez direktora i nije bilo lako organizovati vreme i naše osoblje. Pokušavao sam svakoga u EMS-u podržati i motivisati na pozitivan način, pomagao bih im prvi ako bi bilo kakvu grešku napravili, i ne bih im to uzimao za zlo. Zahvalio bih se Dušan Prime-u i Tefi Koturicu na podršci tokom pauze izmedju mandata. Bili su tu i spremni da pomognu kad kog je pomoć bila potrebna.

Danas nam je došao novi direktor, i stvarno sam želeo da pomognem u održavanju EMS-a urednom i disciplinovanom organizacijom kao što je bilo i zamišljeno. Stvarno bi me slomilo ako bi sav trud koji sam uložio u EMS propao zbog moje gluposti, za koje sam u potpunosti svestan da sam kriv.

Svestan sam šta sam uradio, Preduzmite kakve kog mere mislite da su adekvatne.

Najiskrenije vam sada govorim, nisam stvarno imao nikakvu lošu nameru, nisam hteo da uznemiravam bilo koga u mojoj okolini.

Srdačan pozdrav,
Cirko
Bodiroga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom