Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24824
Players nickname
Duki Venom
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Aug 26, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/ZGA1MJd

Duki

Player
Player
Pozdrav za celu Administraciju!

Biću iskren.
Od prvog dana igranja na ovom serveru tačnije negde od početka 2022 godine sam napravio 2 greške. Zbog jedne greške sam već ispaštao 60 dana i rekao sam se bi da to više ne želim da radim. Sve što sam stekao za godinu dana igranja možda malo više mi je sve propalo u vodu i opet sam nastavio sa igrom.

Zbog druge greške koje uopste nisam niti znao niti je moja greška sam uradio i to se duboko kajem što nisam kontaktirao Administraciju da mi objasni kako sam trebao da uradim.

Ostaju sve moje uspomene i sećanja sa ljudima koji su tu i sa kojima igram, nije problem ni do para ni do čega samo bih želeo da se vratim da igram sa svojom ekipom i da nastavim da crtam uspomene.

Iskreno mi je žao zbog bana koji dobijam drugi put nehotično i bez razmišljanja, želeo bih da mi ukažete novu priliku i da pokažem da nisam takva osoba kao što mislite. Na greškama se uči, a ja nakon ovoga sam naučio da pre bilo čega što bih hteo da prodam ili slično kontaktiram Administraciju da mi pomogne a ako ne bude znali da kontaktiram Vas Mujo ili Abrahame.

Pristajem i na money wipe.

Duki Venom!

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno,
  • Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju);

Status
Not open for further replies.
Top Bottom