Informacije
1. Vaše ime IRL: Bruno
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame : 14:00 - 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8-12h
6. Vaš Discord:_.s1._
7. Vaše ingame ime: Bruno Gold
8. Vaš ID: 30592
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Glavni razlog je da pomazem ljudima kao sto sam pre pomagao i treba mi zanimacija jer bolje da dajem svoje vreme pomaganjem igracima nego da se vozim po ceo... zgotovio sam dosta ljudi u adminima i fali mi ta ekipa... izasao sam jer nisam bio ciste glave i nisam bio siguran da li sam za to spreman.
2. Koje su vaše prednosti? Strpljiv sam i pratim skoro svaki detalj..
3. Koje su vaše najveće slabosti? Slab sam na zivcima i lako se iznerviram ali se smirim brzo.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Cimanje oko firme tu i tamo ali nista preterano.
1. Vaše ime IRL: Bruno
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame : 14:00 - 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8-12h
6. Vaš Discord:_.s1._
7. Vaše ingame ime: Bruno Gold
8. Vaš ID: 30592
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Glavni razlog je da pomazem ljudima kao sto sam pre pomagao i treba mi zanimacija jer bolje da dajem svoje vreme pomaganjem igracima nego da se vozim po ceo... zgotovio sam dosta ljudi u adminima i fali mi ta ekipa... izasao sam jer nisam bio ciste glave i nisam bio siguran da li sam za to spreman.
2. Koje su vaše prednosti? Strpljiv sam i pratim skoro svaki detalj..
3. Koje su vaše najveće slabosti? Slab sam na zivcima i lako se iznerviram ali se smirim brzo.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Cimanje oko firme tu i tamo ali nista preterano.