Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Zalba na odluku admina | Kristina Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
526
Players nickname
Lyn Zuyev
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Sep 6, 2023
Time
02:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/475810/page-2#post-1738050

Lyn Zuyev

Player
Player
Lice postavilo zalbu na mene sa dokazom koji je snimljen sa xbox game bar koji snima samo jedan sloj videa to jest igricu te sam program ne moze snimati desktop i igricu u isto vreme nego se fokusira na jedno, a i mogu se ugasiti i drugi slojevi, a osim toga snimak traje 50 sekundi te se ne vidi pocetak situacije a isto tako ni kraj zato sto je snimak isečen, te bih zamolio da se dokazi koji su postavljeni opet provere, isto tako lice čiji je snimak nije dobilo kaznu za g.p. 6.17,

Dokaz za xbox game bar, Screenshot

Lyn Zuyev

Player
Player
Lice postavilo zalbu na mene sa dokazom koji je snimljen sa xbox game bar koji snima samo jedan sloj videa to jest igricu te sam program ne moze snimati desktop i igricu u isto vreme nego se fokusira na jedno, a i mogu se ugasiti i drugi slojevi, a osim toga snimak traje 50 sekundi te se ne vidi pocetak situacije a isto tako ni kraj zato sto je snimak isečen, te bih zamolio da se dokazi koji su postavljeni opet provere, isto tako lice čiji je snimak nije dobilo kaznu za g.p. 6.17,

Dokaz za xbox game bar, Screenshot
Isto bih dodao uz to da sam ja kaznjen za 6.15, a koliko sam upucen ukoliko je zivot drzavnog sluzbenika ugrozen to jest izvrsen je pokusaj ubistva dal bilo gazenje vozilom ili pucanje ili udaranje, smem da pucam na isto lice ja sam u ovom slucaju bio zgazen vozilom te se smatra pod pokusaj ubistva drzavnog sluzbenika i imam pravo da pucam bez brojanja na ta lica, te nije bilo razloga za 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom