Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38604
Players nickname
Pavle Savic
Suspect ID
46288
Date of violation
Sep 6, 2023
Time of violation
15:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4ZSyTBFq1KI

Pavle Savic

Player
Player
Nakon ulaska u bunker sto je raidao ja sam usao i ubio ga. Prosetao sam se i vratio na istu poziciju i video da je lik uradio lta, i onda se spono opet na isto mesto i ubio je mene i mog druga sto je BA. I jos kad se spono imao je pola pancira sto je moguce jedino ako ga navuce odma a pogledajte malo kako puca lici na aimlock pa ako mozete proverite. Jer sve je islo u centar tela svaki put.
P.S. zanemarite sto pricam i psujem sa drugom preko discorda.

Leaa

Player
Player
Ovo je sve tacno ja sam osoba kojoj je bio raidan bunker meni je drug pomogao i sa njim mozete cuti moj glas na discordu. Sve potvrdjujem sto je rekao jer smo on i ja pregledali snimak vise puta i drug mi je opsovo majku al zanemarite to jer smo nas 2 najbolji drugari inace sva prica je bila preko discorda a posle kad me drug oziveo ja sam mu reko mrs.

Leaa

Player
Player
I takodje smatram da gospodin pod id em 46288 ima aim lock ili nesto drugo od chitova jer je ipak svaki netak pogodio i mene i moj druga.

Deda Nikola

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 46288 dobit će kaznu za Bag Abuse
  • Napustanje igre kako bi oziveo se smatra kao iskoriscavanje bugova.​
  • ID 38604 dobit će kaznu za MetaGaming
  • Upotreba alternativnih programa (discord, teamspeak, skype etc.) za davanje informacija u igri je zabranjeno​
  • ID 42768 dobit će kaznu za MetaGaming
  • Upotreba alternativnih programa (discord, teamspeak, skype etc.) za davanje informacija u igri je zabranjeno​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom