Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban discord apeal : Mujo Simba, Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30179
Players nickname
Mihailoo Luchese
Administrators nickname
Abraham Mujo
Date
Sep 7, 2023
Time
00:00
Proofs
///

Mihailo Lucchese

Player
Player
Pozdrav Mujo Abrahame,pisem ovaj zahtev jer znam da sam iskreno pogresio zbog situacije zbog kojeg sam banovan,jos jednom bih vas zamolio za unban,iskreno se kajem zbog onoga sto sam uradio razumite me,ja sam doobar lik,nikad nisam nikog uvredio sa svim momcima na serveru sam dobar,ako pogledate moje kazne na serveru videcete da ih nema ni 10 samo jedan eto 5.3 zbog nesporazuma jednog sto se dogodio,ja sam video da vi vasim administratorima kada ih kikujete zbog ne znam ceka,da kazemo korupcija ili sumnja,oni se nekako uvek vrate nazad,sto dokazuje da zelite da im pruzite mozda bar jos jednu sansu(ili ste pogresili u odluci kada ste ih kikovali),ili da neki ljudi dobiju njihove unbanove na discordu iako su mislili da je nemoguce ,ja bih vas zamolio da dobijem unban na discord jer bih stvarno voleo da budem nekad admin kao pre ili barem ako bih hteo da vodim neku organizaciju a za to mi je potreban discord,svi ljudi grese pa cak i ja. Nadam se da ce vas ovaj zahtev dobro naci,da cete mi barem dati jos jednu sansu,iskreno se kajem za to sto sam uradio.

994511749141254184 moj discord

Status
Not open for further replies.
Top Bottom