Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Devito Kosmajac
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 7, 2023
Time of violation
18:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Wv8uR0JcP2Y

Denis Denko

Player
Player
Sve se vidi u pov kako Nacional Guard tejzaju ljude bez razloga kao sto vidi u pov ja sam se sklonio i stao sa strana i pricao sa covekom
kad je poceo ID: 7765 da me tejzuje i veze od napred bez da prica komande, vise puta se vidi kako vezuje od napred i zatim me stavlja u auto bez da prica opet komand za to smatram da se treba kazniti za Fail Rp. U ostalu neznam zasto je morao Admin Biggus Nibbus da se spusti i da nam krsi rp situjaciju za jedan Protest koji je kako ja znam bio najaljen

Last edited:

Luca Lucciano

Player
Player
Admin je napravio razlaz jer je cela ulica bila blokirana i nije moglo da se prolazi. Vas 10 je pre toga bilo mutano za razne stvari tako da je skroz u redu sto je rekao da je dosta i prekinuo protest.

Nemanja Ilicic

Juce doso u grad.
Player
Ja kolko vidim vezan si dok si bio na podu od strane drugog ID, plus "RP" situacija gde protestujete jer vam MI branimo da kacite oglase u club cet reci vasih protestanata, protesti gde se radi samo ear rape da dodam na to da je receno da odete svi odatle i to vise puta ostao si i uhapsen si zbog toga i to je IC problem kolko ja znam hahaha......

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 7765 dobit će kaznu za FailRP
Niste pricali dok ste stavljali lice u vozilo​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom