Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Žalba na odluku administratora | Pavle Alcaponee

Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Redington
Administrators nickname
Pavle Alcaponee
Date
Sep 7, 2023
Time
19:28
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/478591/#post-1742998

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Postavio sam žalbu na igrača ID 6681, prvo mi je prije par dana psovao majku putem club chata i dobio samo mute za to. Žalba za psovanje majke od prije par dana je: Approved - G.P 3.2 | ID: 6681

Danas i u prošlih par dana, konstantno spama na club chatu oglase da je moja kancelarija "Kod Coby-a" prevarantska, vrijeđa mene sa nazivima "klošar, debil, glupan"i tako dalje, što sve spada pod OOC vrijeđanje.

Postavio sam žalbu Rejected - G.P 3.1 | ID: 6681, i u roku od dvije minute admin je odmah pregledao i odbio, a vi sa adminom vidite zbog čega je tako brzo pregledao baš moju žalbu i odmah je odbio to pod broj jedan.

Pod broj dva, na slikama se jasno vidi da me vrijeđa OOC, a ako to nije dovoljan razlog za kaznu, vidi se da reklamira moju kancelariju u negativnom kontekstu, a reklamiranje bilo čega putem club chata u pozitivnom ili negativnom kontekstu je od jučer zabranjeno koliko sam ja upućen.

Znači admin je u roku od dvije minute nakon postavljanja žalbe pregledao i odbio žalbu kao da mu je neko rekao da to uradi, nije kaznio igrača za OOC vrijeđanje, nije ga kaznio ni za reklamiranje putem club chata.

Ako će on proći nekažnjeno, recite mi, da mu uzvratim istom mjerom sljedeći put kad mi bude opsovao majku putem club chata ili kad me bude nazivao pogrdnim imenima jer je očigledno nekulturan i nevaspitan. Prešutio sam na malu kaznu za psovanje majke (mute) jer sam pretpostavio da će se igrač opametiti, ali on nastavlja po starom.

Uvijek radim po pravilima i ovakvi likovi uništavaju i Roleplay i sve druge stvari sa svojim ponašanjem.

Ne tražim da kaznite admina, nego da se jasno definiše šta je OOC vrijeđanje, kome se i kad smije psovati majka, a kome ne i tako dalje. Jer neko dobije mute za "je**m ti mamu", a neko za "ćuti kurvo" dobije ban. Također, admin je napravio propust i nije kaznio igrača za reklamiranje na club chatu, ako ga već nije kaznio za OOC vrijeđanje.

Vama da je neko opsovao nešto slično vi bi ste ga blacklistovali sa servera, a ovo je igrica, nema potrebe za takvim uvredama.

Unaprijed hvala. Pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom