Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34485
Players nickname
Nito Mito
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Sep 8, 2023
Time
00:00
Proofs
Thread 'Unban appeal P.D.1.7. | Kristina_Verstappen' http://gta5grand.com/forum/threads/475140/

Nito Evil

Player
Player
Poštovani Abrahame,mislim da je donešena kriva odluka o mom padu na "pc check" pošto mislim da nije nikakvo varanje to što sam pogledao na internetu za cheat "hitbox" iz znatiželje da vidim šta koriste cheat-eri na serveru,a i pravilo kaže da je zabranjeno posjedovati i koristiti bilo koji softver za ostvarivanje prednosti nad drugim igračima,a i nigdje ne piše da je zabranjeno gledanje na internetu cheat-a..Adminu koji mi je radio "pc check" sam dao doslovno kompletni pristup mom pc-u i sam je vidio da nisam nikad skinuo niti instalirao bilo kakav cheat,zato vas molim da mi date unban pošto nisam nikad imao cheat niti ću ga imati,ulažem u ovu igru jako puno i ne želim da toliko dugo budem izvan svog acc-a nego da se što prije vratim i nastavim igrati sa prijateljima i ulagati dalje u server..Hvala na vašem čitanju i razumijevanju..Lijep pozdrav I ugodan dan želim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom