Ja sam Stefan Bumbar. od kad se moj stari kompjuter pokvario pre godinu dana moj brat je morao da kupi novi komp zbogi novih kompjuterskih specifikacija platio ga je mnogo moj brat nije u stanju da kupi i meni jedan i zbog toga igramo na istome kompjuteru.svakako ako smo imali dva Windows Acc i dva grand launchera dobio sam ban za Twink, ulozio sam dosta para i vremena u ovu igricu i nebih voleo da to izgubim.
mislim da vam je jasno da noje svako u mogucnosti imati 2 kompa i 2 setupa kako bi se gurala 2 naloga za obojicu te vas molim da ako mozete da skinete ban sa naloga Stefan Bumbar 34085 i da nas razumetre zasto nismo u mogucosti dati jos najmanje 2000 eura za to da bih i ja mogao da igram grand na skroz drugome kopjuteru samo zbog twinka.
mislim da vam je jasno da noje svako u mogucnosti imati 2 kompa i 2 setupa kako bi se gurala 2 naloga za obojicu te vas molim da ako mozete da skinete ban sa naloga Stefan Bumbar 34085 i da nas razumetre zasto nismo u mogucosti dati jos najmanje 2000 eura za to da bih i ja mogao da igram grand na skroz drugome kopjuteru samo zbog twinka.