Postovani Mujo ili Abrahame, Svestna sam svoje greske zasto sam dobila ban jer su me uputili drugari u pravila koja do sada nisam znala. Tokom rp nisam stekla ova pravila pa ih ne znam u potpunosti, znam pravila tokom igre i ne krsim ih jer sam to stekla iskustvom svo ovo vreme koje provodim na ovom projektu. Ovde sam jako dugo i jednostavno sam zavolela ovu igricu i ne bih volela na ovome da se zavrsi jer sam stekla veliki broj prijatelja koji su mi ulepsalji ovaj projekat i bili tu na akcije koje smo izvodili koje sam kacila na svoj TikTok.
Postavila sam 2 zalbe na forumu ali ste mi odbili da mi vratite moj Twink acc Sarchy Queen id 26073, pa sam odlucila da vas pitam jel mozete da mi kazete Password i Email nekako na moi Main acc ako uopste postoi jer i ja ne znam dali postoi taj acc zato sto sam igrala samo na Twink, želim samo da nastavim da se družim nije mi vazno preko koji acc cu igrati i uzmete mi sve pare koje sto sam imala to mi ne treba ocu da se vratim samo i da se druzim.
Htela bi da vam se zahvalim unaprijed sta god odlucili Mujo ili Abrahame ❤
Postavila sam 2 zalbe na forumu ali ste mi odbili da mi vratite moj Twink acc Sarchy Queen id 26073, pa sam odlucila da vas pitam jel mozete da mi kazete Password i Email nekako na moi Main acc ako uopste postoi jer i ja ne znam dali postoi taj acc zato sto sam igrala samo na Twink, želim samo da nastavim da se družim nije mi vazno preko koji acc cu igrati i uzmete mi sve pare koje sto sam imala to mi ne treba ocu da se vratim samo i da se druzim.
Htela bi da vam se zahvalim unaprijed sta god odlucili Mujo ili Abrahame ❤