Informacije
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00 do 20:00 ili 20:00 do 1:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-8 sati
6. Vaš Discord: mixadior
7. Vaše ingame ime: Don Mixa
8. Vaš ID: 15394
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Hteo bih postati admin jer sam odlucio da uradim dobru stvar a to je da pomognem igracima. Kako vreme prolazi vise igraca dodje te bude vise krsenja pravila i smatram sebe odgovornom osobom da imam iskustva i pamet da sankcionisem igrace koji krse RP pravila i da promovisem RP potencijal.
2. Koje su vaše prednosti?
Bio sam vise puta admin te znam pravila i bio sam curator vagosa, pametan, poslusan i uvek voljan pomoci.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne volim psovke i ne volim kada me neko pravi na budalu.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Prodacu biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Da, skola je u pitanju ali ako sam prepodnevna smena mogu igrati od 12:00 do 20:00 ili ako sam popodnevna ujutru od 10:00 do 12:00, a uvece od 20:00 do 1:00
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00 do 20:00 ili 20:00 do 1:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-8 sati
6. Vaš Discord: mixadior
7. Vaše ingame ime: Don Mixa
8. Vaš ID: 15394
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Hteo bih postati admin jer sam odlucio da uradim dobru stvar a to je da pomognem igracima. Kako vreme prolazi vise igraca dodje te bude vise krsenja pravila i smatram sebe odgovornom osobom da imam iskustva i pamet da sankcionisem igrace koji krse RP pravila i da promovisem RP potencijal.
2. Koje su vaše prednosti?
Bio sam vise puta admin te znam pravila i bio sam curator vagosa, pametan, poslusan i uvek voljan pomoci.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne volim psovke i ne volim kada me neko pravi na budalu.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Prodacu biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Da, skola je u pitanju ali ako sam prepodnevna smena mogu igrati od 12:00 do 20:00 ili ako sam popodnevna ujutru od 10:00 do 12:00, a uvece od 20:00 do 1:00