Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na drzavnu organizaciju | NG

Status
Not open for further replies.
Your ID
5232
Players nickname
Anki Armani
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 6, 2022
Time of violation
18:17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mNB542qTHdw

Anki

Player
Player
Na videu se jasno vidi kako igraci iz National Guard-a krse razna pravila. Vidi se kako vrijedjaju OOC. Zato sto po RP-u ne moze on meni reci da sam kidara jer u RP-u ja nemam 15 godina nego 20-30 godina i da nas vrijedja zbog toga. Takodje je jedan od njih rekao: ,,reci majki da te podoji" sto je takodje OOC vrijedjanje i spominjanje majke jer to moze reci nekome ko nema majku i taj neko moze da se uvrijedi i to je za kaznu. Takodje se vidi kad sam trazio lijecenje jer sam bio na malo health-a on me ubio. I ako ja njemu kazem IC ,,majmune'' to znaci samo da me treba osuditi za vrijedjanje kao sto jeste a ne da me upuca jer drzavni sluzbenik koji te hapsi u RL-u nebi nikako smio da radi uvrede upuca nekog u glavu. Takodje njegov kolega je pokupio dvogled sa poda dok je nosio pusku u ruci sto je PG isto. Ovdje je bilo jako mnogo gresaka i smatram da ce administracija donjeti ispravnu odluku jer nije bas prijatno da te neko ovako vrijedja. Pozdrav : )

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (11961) dobit će kaznu za Generalno pravilo 3.2
  • Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima
  • ID (1572) dobit će kaznu za RDM

Organizacija neće dobiti warn, ali pojedinci će biti kažnjeni!

Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom