Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Sep 10, 2023
Time
23:15
Proofs
https://imgur.com/a/xzPVh8e

Anja Plavsic

Player
Player
Poštovani,

javljam se sa dubokim uvjerenjem da ćemo razrješiti ovaj problem, i u konačnici poslovati sa uspjehom po obe strane.

Naime sinoć sam dobila G.P. 1.1 od Aldina, te odgovor od Muje da se neko logirao u moj account u 7mom mjesecu. Naime to je ravno nemogućem s obzirom da sam od Marta mjeseca ove godine do kraja Augusta bila na poslovnom putu van Europe, sa poslovnim laptopom koji nebi mogao pokrenuti ni pasijans, a kamoli GrandRp i GTA V.

Svakako bi i voljela znati, ako imate informaciju, tačan IP, Državu i sta je rađeno sa mojim accountom u to vrijeme, jer znam kad sam se vratila da sam imala samo 2000$ na racunu, a znam da sam imala oko 2 milion, mislila sam da je država uzela za nešto, što možda nisam platila, te uredno nastavila igrati dalje, ne sluteći šta je u pozadini.

Ne znam kako se to desilo, ni ko je, ni šta je uradio sa mojim accountom, te Vas molim da budete milostivi u ovome slučaju, svakako se obavezujem da ću promjeniti password, kako bi više zaštitila svoj account, te spriječila da se ovo dešava u budućnosti.

Ukoliko je problem moj lokalni internet koji pokazuje 2 IP adrese i radi switch, ja tu zaista ništa ne mogu, jer provider tako daje uslugu.

Molim Vas da mi izađete u susret, budete blagonakloni te vratite account kako bi mogla nastaviti igrati i uživati u RP svijetu.

Ovo je moj prvi prekršaj i mislim da je sankcija od 60 dana Ban, zaista pretjerana za nekoga ko je istinski zaljubljenih RPa, i ko igra po pravilima ovoga servera.

Hvala Vam na razumjevanju i nadam se pozitivnom ishodu,

Anja Plavsic

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Receno vam je u prosloj zalbi vrijeme ulaska i vrijeme kad je pravilo prekrseno. Mozete dobiti unban samo uz money wipe. Ako se slazete napisite

Anja Plavsic

Player
Player
Na razmatranju
Pozdrav, da li ce odluka biti donešena u skorije vrijeme, nemam nekretnina niti biznisa, pristala sam na money wipe, prošlo je već 10 dana, pa me zanima koliko ću još morati čekati? Hvala na razumjevanju i lijep pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom