1. Vaše ime IRL: Tatjana
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame:
Radnim danima kako kada, uglavnom
20:00-04:00
Vikendom:
10:00-15:00 i 21/22:00-04:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): oko 7h
6. Vaš Discord: chloee_a
7. Vaše ingame ime: Chloe Anderson
8. Vaš ID: 47025
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State (ako u budućnosti odlučim biti admin više kategorije)
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Na ovom projektu sam oko godinu dana i želja mi je oduvek bila postati član administracije ovog servera, te bih krenula od assistenta administracije i tako pomagala novim i generalno članovima kojima treba pomoć
2. Koje su vaše prednosti?
Zalažem se za ono što radim, generalno sam dostupna 24/7 da li ic ili ooc, snalažljiva sam i strpljiva
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Kratki živci, ne volim nepravdu i nepoštovanje te mi je to slaba tačka
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Kada dođe do mog napredovanja u veću kategoriju, naravno, jer se sada prijavljujem za assistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Naravno, kada dodjem do admina veće kategorije jer se sada prijavljujem samo za assistenta.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Škola ali mogu iskombinovati i biti aktivna što je više moguće.
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame:
Radnim danima kako kada, uglavnom
20:00-04:00
Vikendom:
10:00-15:00 i 21/22:00-04:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): oko 7h
6. Vaš Discord: chloee_a
7. Vaše ingame ime: Chloe Anderson
8. Vaš ID: 47025
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State (ako u budućnosti odlučim biti admin više kategorije)
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Na ovom projektu sam oko godinu dana i želja mi je oduvek bila postati član administracije ovog servera, te bih krenula od assistenta administracije i tako pomagala novim i generalno članovima kojima treba pomoć
2. Koje su vaše prednosti?
Zalažem se za ono što radim, generalno sam dostupna 24/7 da li ic ili ooc, snalažljiva sam i strpljiva
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Kratki živci, ne volim nepravdu i nepoštovanje te mi je to slaba tačka
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Kada dođe do mog napredovanja u veću kategoriju, naravno, jer se sada prijavljujem za assistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Naravno, kada dodjem do admina veće kategorije jer se sada prijavljujem samo za assistenta.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Škola ali mogu iskombinovati i biti aktivna što je više moguće.